Forum Hair.com

kaalheid behandeling, haartransplantatie

  • Forum Index ‹Discussie.‹ Alopecia bij vrouwen
  • Verander lettergrootte
  • FAQ
  • Galerij
  • Check in
  • Ingang

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Marysia 24 december 2010 17:25 uur

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Pushistik 24 december 2010, 17:32

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Lexik 24 december 2010, 21:50

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

denis123 24 dec 2010, 22:00

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

gudkov 25 december 2010, 23:09

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Tsarkov_Eugene 26 december 2010, 08:40

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 18 januari 2011, 19:50

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

kopechik 19 jan. 2011, 03:08 uur

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

Olya Lebedeva 19 januari 2011, 08:21

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

kopechik 19 jan. 2011 11:42 uur

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

gudkov 19 jan. 2011 23:06 uur

Re: Regaine + Vichy Dercos aminexil = ?

Olya Lebedeva 20 januari 2011, 07:20 uur

Re: Regaine + Vichy Derkos aminexil = ?

gudkov 20 januari 2011 19:37

Wie is er nu op de conferentie

Gebruikers op dit forum: geen geregistreerde gebruikers en 7 gasten

Haarampullen Vichy Aminexil pro - beoordelingen

Negatieve recensies

Dus ik zal het kort houden. Mijn haar begon 2 jaar geleden op een gegeven moment uit te vallen, voor mij was het een grote verrassing (na een week rondrennen door de dokters bleek dat ik problemen had met de schildklier en het verlies is hoogstwaarschijnlijk hormonaal. Tijdens deze 2 jaar heb ik veel folkremedies geprobeerd - klisolie, mosterdmaskers, enz. Ik zag nergens een speciaal effect van en toen kwam ik plotseling in de uitgestrektheid van het nieuws Vichy Aminexil Pro tegen. En echt de recensies waren erg goed, en ik respecteer het bedrijf omdat ik bekend ben met veel producten voor het gezicht van serie Vichy Normaderm. (was er ooit blij mee)

Begin september haalde ik mijn zuurverdiende geld op en van een aardige tante in de apotheek nam ik deze 2 pakjes wondermiddel. Mijn tante overtuigde me ervan dat ze een geweldige remedie had, zeggen ze, klanten kopen elk jaar 3 pakken en geen enkel haar in de badkamer. Aangezien de cursus 6 weken per ampul per dag is en er 12 ampullen in een pakket zitten, kun je na eenvoudige matbewerkingen berekenen dat je 3,5 pakketten of 1 pakket voor 12 en 1 voor 30 nodig hebt. De apotheek was niet op 30, dus kocht ik 2 * 12)

Ik rende naar huis en begon al het bovenstaande in de instructies te doen. Sommige meisjes schrijven dat ze de ampul in 2 benaderingen verdelen, maar ik volgde de instructies strikt op en gebruikte er 1 per dag. De consistentie is vloeibaar als water en ruikt sterk naar alcohol. Maar de dispenser is iets. ik werd verliefd

Dus na 3 dagen had het eerste resultaat moeten verschijnen, maar helaas was het niet, maar ik gaf niet op. Na verloop van tijd realiseerde ik me dat de ampullen mijn toch al droge haar drogen. Het duurde 19 dagen en ampullen, maar ik heb het resultaat nooit gezien. ((

De hele cursus zal ongeveer $ 120 blijken te zijn, maar ik zie hier het nut niet van in.

Ik ben zeer teleurgesteld. Van mezelf raad ik het product niet aan, hoewel dit een puur individuele kwestie is

Ik wil een recensie schrijven over vichy-ampullen, tegen haaruitval. Over het algemeen volgde ik een cursus in twee maanden. Strekte het gebruik van ampullen gedurende 2 maanden. Heb het binnen een paar dagen gedaan. wat kan ik uiteindelijk zeggen. Nou niets. Ik heb ze gebruikt om te groeien. Er was geen groei. Het enige wat ik lekker vond aan de geur, maar zeker niet voor iedereen. Ik geloof dat ik niets zou zijn kwijtgeraakt als ik ze helemaal niet had gebruikt. Het is jammer dat ik zoveel geld heb uitgegeven. Maar in de wildernis van internet vond ik een spray die hetzelfde zou moeten doen. Evenals vichy-ampullen. Belita Viteks stevig. De samenstelling is bijna identiek en de geur is hetzelfde !! maar het kost meerdere keren goedkoper. Over het algemeen, nu ik ben overgestapt op deze spray, zal ik het proberen. trouwens, de vichy-ampullen werkten niet op de kwaliteit van het haar.

Ik heb maar 3 ampullen gebruikt, maar dat was genoeg voor mij. zo'n onzin! zo walgelijk! en deze shampoo is hun geschenk! dit is een vliegende horror! in het algemeen is het een feit dat na het gebruik van de 2e ampul, het hoofdje uitdroogde, het ook begon te kammen, maar je kunt je ogen hiervoor sluiten - het ergste is dat de haarwortel werd niet wit, zoals voorheen bij het uitvallen, maar bruin alsof het verbrand was en ruikt naar verbrand. wat voor soort hnya is dat. en nu heb ik deze ampullen niet gebruikt, maar ik kan deze ampullen zien zodat de wortels van mijn haar nog steeds verbrand zijn..

Eerlijk gezegd klom mijn haar altijd. Maar op een dag begon hij catastrofaal uit te vallen. Overal waren plukjes haar te vinden: op het bed, op kleding, in de badkamer na het wassen waren de haarlokken zelfs diep verborgen, diep onder de bank (wat ze daar deden en hoe ze daar kwamen is mij nog steeds een raadsel). Natuurlijk is mijn laminaatvloer versierd met een donzige harige deken..

Vitaminen, folkremedies, maskers en gorgelen - geen effect. Een vriendin met een soortgelijk probleem adviseerde Vichy's ampullen, die ze ooit hielp. Nu ze ze voor de tweede keer gebruikte, zei ze dat het eerste resultaat na een paar weken na het gebruik merkbaar werd. Trouwens, ze gebruikte een fles voor 2 of zelfs 3 keer.

Om dit te vieren kocht ik dit "wondermiddel" voor krankzinnig, in het algemeen geld van 3100 roebel voor 18 ampullen. Om eerlijk te zijn, volledig vertrouwen in het toekomstige resultaat dempte de stem van de pad volledig, die me eerst echt wilde verpletteren. Ik gebruikte dagelijks een hele ampul, soms 2/3 van de ampul tegelijk. Ik zou een of twee keer per week kunnen missen.

2 weken zijn verstreken. Tegen die tijd wilde ik op zijn minst enkele positieve verschuivingen zien, maar er waren geen veranderingen. Het lijkt erop dat het tijd is om na te denken? Maar nee, de auteur leek zijn gezond verstand en zijn haar elke dag te verliezen. En ik ging naar de apotheek voor Vichy Derkos-shampoo. Over hem

afzonderlijke beoordeling. Nu waste ik mijn haar met shampoo en smeerde toen in met ampullen.

Er gingen nog 2 weken voorbij (in totaal 4 weken ampullen en 2 weken shampoo). Ik begrijp dat het pakket zegt over een kuur van 6 weken. Maar is het logisch om een ​​nieuw pakket ampullen te kopen? Beoordeel zelf aan de hand van de resultaten die tot nu toe beschikbaar zijn.

De foto toont het haar dat na het wassen is verzameld (na een maand gebruik van de ampullen). Ik heb vrij kort haar, tot 12 cm. Ik was niet te lui, ik telde het aantal - meer dan 240 haren in één wasbeurt (bij dagelijks wassen, hoe voelt het? Bovendien vallen ze niet alleen uit bij het wassen, haar brokkelt over het algemeen de klok rond af).

Gelukkig is mijn gezond verstand nog steeds ingeschakeld en zal ik deze tool NOOIT meer kopen! Evenals alle andere Vichy-cosmetica! Is het niet te duur, omdat je tijdens de behandeling minimaal 6.200 roebel moet uitgeven, en dit is alleen voor ampullen. En verder onderhoud van het resultaat? Als ze je überhaupt beïnvloeden.

Helaas zal ik mijn vrienden één ding adviseren: geef dit geld maar beter uit aan een goede dokter en onderzoeken, haar valt niet zomaar uit, controleer je lichaam! Nou ja, en voor degenen die na de bevalling last hebben van haaruitval. Meisjes, nou, ren niet achter wonderen aan. Haar en dus na een paar maanden stoppen met uitvallen, dit zijn allemaal normale hormonale veranderingen in het lichaam. Verspil je geld niet aan onzin, geef het uit om jezelf en je baby te plezieren

Ik had Vichy. Ik kocht de verhalen van de apotheker in de apotheek over het elitisme en de hoge kwaliteit van cosmetica. Een maand lang besmeurd. Ik kocht vitamines, schreef me in voor een massage, weigerde overuren, gaf geld uit aan ampullen. Daarna ging ik naar de endocrinoloog, het bleek dat de schildklier vloog. Het is jammer dat niemand je nodig heeft met hun problemen, iedereen wil je gewoon hun spullen geven.

De hele cursus gehaald, helemaal niet geholpen. Haar begon uit te vallen na de bevalling gedurende 3-4 maanden, alles wat eruit moest vallen, viel uit. Ik raad je aan om je te concentreren op het stimuleren van de haargroei na de bevalling en haaruitval niet te bestrijden..

Neutrale beoordelingen

Haar stopt met uitvallen, aangename geur, gebruiksgemak

Hoge prijs, stopte de daling helemaal niet

Ik wil mijn ervaring delen met het gebruik van ampullen voor haarverlies bij Vichy. Vele jaren geleden werd ik geconfronteerd met het probleem van intens haarverlies. Ze zijn van nature al dun en verschilden niet in dichtheid. Daarvoor waren ze prachtig, makkelijk aan te brengen, maar ze werden snel dik en moesten zich om de dag of zelfs elke dag wassen. Dus toen ik grote plukjes haar op de kam zag, raakte ik in paniek en wist ik niet wat ik moest doen. Ik haastte me om verschillende shampoos, balsems (huishoudelijk) tegen haaruitval te kopen - niets hielp. Ik ging naar de schoonheidsspecialiste, dronk de voorgeschreven vitamines, maakte maskers - tevergeefs. In verschillende tijdschriften werd ik getroffen door geadverteerde haarproducten, waaronder Dercos van Vichy.

Welnu, deze tool was erg verleidelijk, maar de prijs.

Het was onmogelijk om zonder tranen naar mijn hoofd te kijken. Het haar is donker en daardoor is de huid goed zichtbaar. haar werd veel dunner.. Dus besloot ik om deze remedie te proberen.

De ampullen waren erg handig in gebruik. Het product is licht van gewicht, verspreidt zich gemakkelijk over het haar, trekt snel in, de geur is aangenaam en laat geen vettig gevoel achter op het haar. Ik vond dit allemaal leuk. En ik vond het nog leuker dat ik na drie weken een dikke egel haar op mijn hoofd zag. Er was geen limiet aan mijn vreugde. Ik ben al begonnen met het tellen van hoeveel packs ik moet gebruiken om mijn haar tot schouderlengte te laten groeien.

De fabrikant raadt aan om het product twee keer per jaar gedurende drie maanden te gebruiken. Dat deed ik. Ik heb 4 pakketten gebruikt, elk 2 pakketten. voor de cursus (3 maanden). Haar is goed, gezond, levend geworden en het belangrijkste is dat er meer zijn.

Alles was in orde totdat ik besloot dat het genoeg was, dan groeien ze zelf zonder deze ampullen. En zodra ik ze niet meer gebruikte, viel al het regrohaar in een oogwenk uit.

Het was weer een stress voor mij en ook voor mijn haar. Ik was erg van streek en heb dit product niet meer gekocht. Het blijkt immers dat je het je hele leven moet gebruiken zodat het nieuwe haar op je hoofd blijft zitten. Deze optie paste niet bij mij.

Mijn haaruitval is op de een of andere manier gestopt, maar de huid op mijn hoofd gloeit. Ik haat het erg, maar het helpt nog steeds niet om verloren haar terug te laten groeien.

Ik weet niet eens of ik het moet aanbevelen of niet. Denk voor jezelf. Ik wens je veel succes bij het bestrijden van haaruitval.

Voordelen:

Er groeit nieuw haar

Nadelen:

Valt niet uit

Tegen de tijd dat ik Vichi Dercos-ampullen kocht, had ik veel verschillende producten geprobeerd (variërend van tinctuur van rode peper en verschillende oliën tot alle producten uit de Selenzin-lijn). Ampullen werden geadviseerd door mijn schoonheidsspecialist. De instructies zeggen dat het product bij matig haarverlies meerdere keren per week moet worden gebruikt, en bij een sterk product (welke ik ben), moet het product elke dag worden aangebracht, gedurende 42 dagen blijken er twee verpakkingen te zijn.
Het product zelf ziet eruit als water, vet het haar absoluut niet in, de ampullen worden geleverd met een handig mondstuk om het product door het haar te verdelen.
Nu over het resultaat, deze ampullen hebben me niet geholpen het verlies te overwinnen, de hoeveelheid haarverlies nam niet af, maar zooooo veel nieuw haar verscheen.

Voordelen:

Zeer effectieve, gebruiksvriendelijke samenstelling.

Nadelen:

In een van mijn recensies sprak ik over zo'n overlast als intens haarverlies, wat mij drie jaar geleden overkwam. In die tijd hebben voedingssupplementen me gewoon gered

"Inneov" van "Vichy". Maar naast de inname van vitamines gebruikte ik ook ampullen "Dercos Aminexil", omdat ik u eraan wil herinneren dat ik een sterke "artillerie" nodig had.
De samenstelling van het product bevat unieke componenten die zijn ontwikkeld door het Vichy-laboratorium en vitamines en aminozuren die bekend staan ​​om hun effectiviteit..
Er zitten 21 ampullen in de doos, hoewel ik ze bellen zou noemen, met een werkzame stof. Plus een verwijderbaar, herbruikbaar mondstuk om het product door het haar te verdelen. Het product moest op droog, schoon haar worden aangebracht, beginnend bij de wortels en vervolgens gelijkmatig over de hele lengte verdeeld, het belangrijkste, zoals aangegeven in de instructies, is om de scheidingen zo goed mogelijk te verwerken. De bubbel is klein genoeg, er was angst dat men niet genoeg zou zijn. Desalniettemin bleken de kosten van het geld klein en deed ik het zonder problemen met één ampul.
Een klein resultaat was direct na het aanbrengen merkbaar, het haar was erg getransformeerd bij de wortels. Ik weet niet eens hoe ik het precies moet omschrijven. Qua uiterlijk werden ze zeer goed verzorgd, er was een soort "glans", er was een gevoel van verdikking van het haar en de aanwezigheid van volume. Bovendien liet het product geen sporen na van zijn aanwezigheid op het haar. Dit was uiteraard nog een tijdelijk effect, maar erg prettig.
In het geval van ernstig haarverlies, moeten ampullen 42 dagen eenmaal per dag worden gebruikt. Nogmaals, vanwege financiële mogelijkheden heb ik de helft van de cursus voltooid, dat wil zeggen 21 dagen. De prijs van één doos was op dat moment 2000 roebel.
In korte tijd stopte mijn haar echt met uitvallen en veranderde het zo veel mogelijk in zo'n korte tijd van het gebruik van ampullen en vitamines. Natuurlijk zou een langer gebruik van fondsen tot een veel beter resultaat hebben geleid, maar haaruitval werd gestopt en daarna schakelde ik over op vitamines en haarmaskers voor een budgetoptie.
De tool heeft zijn werk perfect gedaan. Het is zeker niet alleen geschikt voor haaruitval, maar ook voor het verbeteren van hun conditie.
Bedankt voor uw aandacht)

Voordelen:

Dit alles ziet er mooi, modieus en interessant uit in het pakket. Misschien is er een effect.

Nadelen:

Ik begreep niet helemaal hoe effectief deze tool is, ik was verbaasd over de informatie over het vergelijken van de effectiviteit van de resultaten met Placebo..

Onlangs besloot ik geld uit te geven en ampullen van Vichy te proberen om haar te versterken, omdat ik merkte dat haar in de zomer begon uit te vallen, ongeveer hetzelfde als in de lente-herfsttijd: in het pakket van Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro waren er 18 flessen van dit product (op de foto zijn er restanten): De injectieflacons zijn klein, elke vloeistof bevat slechts 6 ml:
Ook in de doos zit een applicator voor het doseren van dit middel en hoofdmassage, die op de ampul wordt aangebracht en na gebruik grondig moet worden gespoeld: De vloeistof wordt door de dispenser gevoerd via twee spuitmonden:
Afhankelijk van de hoeveelheid haar die uitvalt, kan het verloop van het gebruik van deze ampullen in de loop van de tijd toenemen of afnemen. De maximale cursus is 6 weken. Ik besloot deze cursus te volgen en het plezier van het gebruik uit te breiden.
In het pakket zit een visuele instructie voor gebruik, evenals informatie in verschillende talen, waaronder Russisch: Over het algemeen is er absoluut niets ingewikkelds.
Ik wil ook opmerken dat de geur van het product een beetje specifiek is, het deed me echt denken aan de geur van een aantal beroemde eau de cologne uit de Sovjettijd. Daarom was ik eerst een beetje bang, ik dacht dat het hele appartement zou stinken. Uiteindelijk ging alles goed: het aroma van de eau de cologne is niet hard en verdwijnt bijna onmiddellijk na het aanbrengen van het product op de hoofdhuid.
Na het aanbrengen smeert dit product het haar niet in, daarom wordt het goed uitgewassen met gewone shampoo. En over het algemeen ziet het eruit als gewoon water in consistentie. Dit is hoe het eruit ziet als het op de hand wordt uitgespreid: EFFECT: voor een verloop van zes weken van het effect begreep ik het niet: het haar valt zoals gewoonlijk uit, dan iets meer dan normaal.
Over het algemeen staat er zeer interessante informatie op de verpakking van dit product: Vrienden, nou, iedereen weet wat PLACEBO is. En het resultaat vergelijken met een "dummy" is blijkbaar erg handig voor iemand. Bovendien maakten de statistieken die werden aangehaald over het aantal mensen dat aan de tests deelnam en het eens was met de verklaringen over de effectiviteit van het medicijn me aan het lachen.
Over het algemeen zie ik niet in waarom ik meer dan 2500 roebel moet uitgeven, klisolie voor 25 roebel heeft me beter geholpen. Ik denk dat ik de haarwortels opnieuw zal proberen te versterken..

Voordelen:

Goed haarverzorgingsproduct in het algemeen.

Nadelen:

Goededag aan iedereen.
Hier is nog een beproefde remedie tegen haaruitval. De fabrikant, en zelfs in apotheken waar hij dergelijke ampullen aanbood, beloven na gebruik van deze tool niet alleen verlies, maar ook een chique scheerapparaat.
Lange tijd had ik geen haast om aan deze tool te besteden, aangezien de cursus minstens drie maanden duurt, het niet goedkoop uitkomt en het gebruik van de shamun van dit merk met een soortgelijk doel niet veel resultaten opleverde. Maar ik besloot om een ​​cursus voor een maand te kopen, maar deze iets zuiniger te gebruiken.
Eén pot was voor mij genoeg voor drie toepassingen. Ik bracht het product aan op schoon haar, na het wassen met shampoo, wreef het product in de scheiding tussen de haren en deed daarna een hoofdmassage.
Ik was erg getroffen door de geur van het product, het ruikt naar de geur van een man uit de Sovjettijd. Maar godzijdank is de geur niet aanhoudend. Het product verspreidt zich goed, trekt snel in, laat het haar niet droog of droog achter.
Ik zal niet zeggen dat het 100% voor mij zal duren, maar ik merkte een vermindering van haaruitval op, mijn haar werd beter verzorgd, zijdeachtig, gehoorzaam. Maar ik kreeg hetzelfde effect van het gebruik van shampoo. Het enige dat ik besloot was wat geld te besparen en in de toekomst alles in het complex te proberen.

Voordelen:

handige applicator, goed ingewreven, laat geen vet achter op het hoofd, het resultaat

Nadelen:

Vriendelijke tijd van de dag, beste lezers en gasten van Otzovik.
Vandaag zal mijn recensie gewijd zijn aan hoofdhuidverzorging. Ons haar, evenals de huid van gezicht, handen en lichaam hebben verzorging nodig. Correct geselecteerde verzorging is de sleutel tot mooi en gezond haar. En soms is de zorg niet beperkt tot één shampoo. Nu zijn er veel verschillende producten op de markt: shampoos, conditioners, maskers, haarampullen en vitamines.
Misschien zou ik na een reeks van mijn recensies over verschillende remedies voor haarverlies niet op dit onderwerp zijn teruggekomen. Laat me je eraan herinneren dat ik recensies heb geschreven over

Klis shampoo tegen haaruitval met groei-activator "Elfa" - met complexe verzorging - helpt. Ik heb ook klisolie en serum van dit merk gekocht. Het resultaat beviel me alleen tijdens de aanvraag. Maar na een tijdje begon het haar ook uit te vallen, het werd hard, dof, vreselijk verward, nou, in het algemeen was er een heel verhaal. En toen dacht ik, daarom experimenteer je een tijdje en ga je niet terug naar bewezen hoofdverzorgingsproducten. Als je het volledige bedrag dat ik eerder heb uitgegeven bij elkaar optelt, krijg je in feite - de helft van de kosten van Vichy Dercos-haarampullen, waarnaar ik, zoals de tijd heeft geleerd, weer terugkeerde.
Ik moet bekennen dat ik aanvankelijk spijt had van het geld voor shampoo en ampullen, maar het komt tevergeefs uit, want in ieder geval heb ik deze zorg toch gekocht. En nogmaals zeg ik tegen mezelf: stop met hebzuchtig te zijn en genoeg te experimenteren. Als iets helpt, dan moet je gebruiken wat helpt, en niet zoeken naar goedkope, niet-geteste en andere manieren.
En ik keerde terug naar de bewezen remedie - naar de regenererende ampullen tegen haaruitval voor vrouwen Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro.Ik zie het nut niet in om alleen ampullen te kopen, dit is ook door de praktijk aangetoond. Ik raad aan om ze samen met shampoo uit dezelfde serie te kopen. Eerder deelde ik mijn indrukken van de shampoo tegen haaruitval

Vichy Dercos-techniek. De shampoo is goed, maar de prijs is niet klein, maar het is het waard.
Ik kocht zo'n set in een apotheek, en verschillende, aangezien ik in de ene apotheek de goedkoopste prijs voor ampullen vond, en in een andere de prijs voor shampoo. Maar als je er goed uitziet, kun je beide producten goedkoper vinden in de apotheek, ik heb net in mijn apotheek gekeken gebied en prijzen verschillen ook.
Het Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro-complex is dus ontworpen voor 6 weken. Drie enkele doses per week voor matig haarverlies. Elke dag een enkele dosis voor een intensieve behandeling van haarverliesproblemen. Ik gebruikte om de dag twee mono doses, die ik in feite vier keer per week kreeg.
Mijn haar was eng, nou ja, bang voor mij, en elke wasbeurt van mijn hoofd was letterlijk een tragedie voor mij. Ik was bang om mijn haar te kammen, want de volgende wachtte op me. Er is weinig prettig mee eens. Het Vichy laboratorium heeft dergelijke ampullen speciaal voor mannen en vrouwen ontwikkeld, de verpakking heeft zelfs een aanduiding dat de ampullen voor vrouwen zijn. Hoe ze verschillen, kan ik niet zeggen. Het lijkt mij dat het probleem van haaruitval weinig afhangt van geslacht..
Mijn man en ik hebben deze ampullen gekocht, uiterlijk verschillen ze niet van elkaar. De verpakking bevat 18 mini-ampullen van 6 ml en een handige applicator. Tijdens het gebruik van ampullen is de applicator een beetje veranderd en tegenwoordig is het handiger: de applicator wordt op de ampul geplaatst, terwijl de dop van de ampul niet mag worden geopend. Plaats de applicator voorzichtig op de ampul en schroef hem helemaal vast. Breng het serum aan op droog of vochtig haar, niet uitspoelen na het aanbrengen. Ik gebruikte het serum na het wassen met shampoo en de volgende dag op droog haar. Masserende bewegingen wreven de inhoud lichtjes in het hoofd. Na het aanbrengen en drogen veranderde het haar niet naar buiten, er was geen olieachtige glans of het gevoel van een vuile kop, er was geen geur, die externe veranderingen waren absoluut niet.
De applicator is niet alleen comfortabel, hij werkt ook als een stimulator. Maar het was handiger voor mij om mijn hoofd met mijn vingers te masseren. Aminexil, een nieuwe versterkte formule, vermindert haaruitval. Vitaminen die deel uitmaken (PP en B6) herstellen en voeden het haar, arginine stimuleert de bloedcirculatie en voedt het haarzakje met nuttige stoffen.
Het resultaat is niet direct merkbaar, zou ik zeggen na een volledige cursus.
Wat ik zal opmerken: het haar viel aanzienlijk minder uit, nu hoef ik niet overal in de badkamer haar te verzamelen. De groei van nieuwe haren is verdwenen. De bovenkap is veel dikker geworden. Het haar begon te glanzen. Over het algemeen was het resultaat mij aangenaam. De haarstructuur is helemaal niet veranderd,
Ik wil ook opmerken dat ik parallel vitamines slikte

SOLGAR HUID, NAGELS, HAAR GEAVANCEERDE MSM-FORMULE.
Aan het einde van de cursus kocht ik een tweede pakket ampullen tegen haaruitval voor vrouwen, Vichy Dercos Technique Aminenexil Pro, om het resultaat te consolideren..
Dit plezier is niet goedkoop, maar ik besloot geen geld te sparen en mijn haar tot het einde te genezen..
Vichy-ampullen zijn geschikt voor alle haartypes, veroorzaken geen jeuk en roos en zijn gemakkelijk aan te brengen. Als gevolg hiervan krijgt het haar kracht, glans en een gezonde uitstraling.
De keuze is aan jou, of je nu koopt of niet, maar deze tool in combinatie met shampoo heeft me heel goed geholpen, dus ik heb zeker de top vijf gezet.

Hallo allemaal! Als je deze recensie leest, ben je, net als ik, geobsedeerd door haar, allerlei soorten maskers en vitamines voor hen. Ik ben een van degenen die alles hebben geprobeerd. Beginnend met uien en pantovigara (wie weet zeker) eindigend met injecties. Meso in de hoofdhuid. En nu rechtstreeks van de VICHY-ampullen en hun werk. Ik kreeg het advies van een vriend, een man die sijpelt vanwege erfelijkheid en leeftijd. In zijn familie is iedereen al lang kaal geworden, maar dat is hij niet. En hij verklaart dit door het feit dat hij deze ampullen al enkele jaren in zijn hoofd wrijft. Omdat mijn haaruitval een constant fenomeen is, ging ik naar de apotheek en kocht ik 4 verpakkingen tegelijk per cursus.

De ampullen zelf zijn gemakkelijk te gebruiken, schuif gewoon de punt van de applicator langs de rijen. Het medicijn geeft geen onaangename gewaarwordingen, het wordt snel opgenomen en neemt geen genoegen met het vetgehalte. Na ongeveer 1 week begon het al te werken. Het verlies is aanzienlijk verminderd. Het effect houdt gedurende de hele cursus en gedurende ongeveer een maand aan. Daarna heb ik het helemaal opnieuw gedaan. De tweede keer duurde het effect twee of drie maanden. Het medicijn werkt, dat is zeker. Maar het lost het probleem alleen op als je het constant gebruikt. Maar dit is een duur genoegen en niet iedereen kan het betalen..

Gebruikte Vichy-ampullen ongeveer een jaar geleden. Persoonlijk hebben ze me geholpen. Maar na het stoppen met het gebruik begon het haar erg uit te vallen. Vervolgens koppelde ik het aan mijn hormonale problemen. En na het lezen van de opmerkingen nu, denk ik dat dit misschien te wijten was aan het feit dat je ermee ophield? Nu kocht ik weer dezelfde ampullen. Ik zal het opnieuw proberen. Ik zal zien wat er gebeurt.

Ik heb deze ampullen gebruikt die de haargroei stimuleren. dit is het enige dat me echt heeft geholpen voor hun groei, en daarvoor heb ik het gewoon niet geprobeerd, beginnend met duurdere middelen en eindigend met folkremedies, zoals peperzetting. Hoewel ik het voordat ik het kocht, ook een podorbny-thema had gemaakt... en deze ampullen werden me niet echt aangeraden... Maar ik kocht het toch en weet je... Ik heb er geen spijt van gehad. Hoewel het individueel kan zijn. luifel | 04.08.2009, 23:22:09 [827278157] Ik heb het ook geprobeerd. Maar de beoordelingen zullen niet zo vleiend zijn. In eerste instantie leek het me echt dat het haar minder uitviel en zelfs een onderhemd leek te verschijnen. Maar zodra de ampullen op waren, keerde alles terug, het haar begon eruit te vallen zoals voorheen... (((((((((((((((

Positieve beoordelingen

Ongeveer 5 jaar geleden begon mijn haar verschrikkelijk af te brokkelen en het was niet afhankelijk van het seizoen of van mijn gezondheidstoestand. ze leefden hun leven volledig. Dat ik in deze tijd gewoon geen traditionele geneeskunde heb geprobeerd in de vorm van afkooksels en natuurlijke verzorgingsproducten. Het was allemaal nutteloos. Toen kwam Vichy's vernieuwde Dercos-haarproduct mij te hulp..

Kan gebruikt worden op zowel droog als vochtig haar. Ik breng het product onafhankelijk in zigzagbewegingen op de hoofdhuid aan en kam parallel de plaats waar ik het heb aangebracht met een harde kam, zodat het massage-effect ook aanwezig is, wat de penetratie van het product in de huid zal verbeteren. Tijdens het aanbrengen wordt een lichte warmte gevoeld, die zeer snel overgaat. Ik gebruik het product uitsluitend 's nachts, wanneer ik mijn haar precies' s ochtends was, omdat het erg vet is en aan mijn haar kleeft..

Dus ik heb al twee van dergelijke pakketten gebruikt + dagelijks gebruik van Vichy Dercos Technique Energisant-shampoo en ik kan met vertrouwen zeggen dat ze werken. Voor gebruik was de hoofdhuid duidelijk zichtbaar door mijn haar, en het was een stille horror, ik probeerde paardenstaarten te kammen en te doen om dit op de een of andere manier te verhullen. En het ergste is dat het niet ergens op één plek is, maar beetje bij beetje over het hele hoofd. Zoals de dokter me vertelde, hebben vrouwen nooit kaalheid zoals mannen. Bij vrouwen komt haaruitval door het hele hoofd voor. Een beeld van een oude grootmoeder uit sprookjes duikt meteen op in mijn hoofd, die drie bladen op haar hoofd heeft in plaats van haar.

Na een lange en langdurige behandeling is de hoofdhuid niet meer zichtbaar door het haar, het haar is veel dikker geworden en ook de kwaliteit is merkbaar verbeterd, en dit ondanks het feit dat ik ze vaak graag verven.

Ik raad het ten zeerste aan, ik heb het resultaat op mezelf gecontroleerd.

Haar viel uit na de bevalling, er waren alleen stukjes in het hele appartement. Ik ben begonnen met het gebruik van Pantogar, op advies van een dermatoloog. Haar kwam echt tot leven, er was geen verlies, ze werden glanzend, zijdeachtig en dikker.

Ik kocht het bij de apotheek, op de website van MA halen ze het snel uit elkaar)))) Er was geen verlies, ik gebruik 3 ampullen per week om mijn haar te verbeteren. Ik ben erg blij met het resultaat. Na een maand gebruik kwam het haar tot leven, verscheen er een gezonde haarglans, de styling gaat natuurlijk, mooi en langer dan normaal. Het haar is merkbaar voller, het lijkt erop dat er meer van zijn !! Ik ga door - 3 maanden genezing eens in de zes maanden, wat haar nodig heeft met onze voeding en ecologie.

Van kinds af aan heb ik problemen met haar, dun, zeldzaam en zelfs niet groeiend, ik benijdde de meisjes die naar hun lange vlechten keken. Nu ben ik volwassen en het probleem is bij mij, het haar is schaars gebleven, alleen droogte in de zomer is toegevoegd en vaak gespleten. Meisjes die ik gewoon niet heb geprobeerd, zowel vitamines als serums, het kwam zelfs naar professionele winkels voor verzorgende cosmetica, maar niets hielp, er waren resultaten, maar onmiddellijk, dat wil zeggen, er was geen cumulatief effect. En toen ik eenmaal bij de apotheek kwam, de situatie uitlegde, om wat vitamine vroeg, en ze adviseerden me deze ampullen, om eerlijk te zijn, had ik nergens hoop op, maar besloot ik een risico te nemen. Geloof het of niet, ik zong odes aan dit product, ik ben nog nooit zo gelukkig geweest, haar groeit in een maand niet zoals gewoonlijk met 1,5 cm, maar veel meer. Veranderingen zijn zichtbaar na 2-3 procedures. Nu heb ik alle gespleten punten afgesneden en nu behandel ik mijn haar, en dankzij deze ampullen groeit mijn haar met grote sprongen. Ik had helemaal geen spijt van mijn budget en aankoop, omdat het resultaat de prijs volledig rechtvaardigt. Ik dring er bij iedereen met dezelfde problemen op aan om dit product te kopen.

Na de bevalling, 3-4 maanden later, begon vreselijk haar uit te vallen, alleen in bosjes. Deze wondermiddel verhinderde het verlies en er begonnen nieuwe haren te groeien. Erg tevreden. Haar na gebruik is gewoon super!

Haarampullen "Vichy Aminexil": recensies van klanten over de tool

Schoonheidsproblemen maken vrouwen ongerust sinds de mensheid zichzelf als een soort zag. Elke generatie eerlijke seks creëerde zijn eigen recepten waarmee ze jarenlang hun aantrekkingskracht konden behouden. Moderne vrouwen hebben folkmethoden vervangen door de prestaties van cosmetische bedrijven, wiens nieuwe producten met succes worden gebruikt in hun dagelijkse persoonlijke verzorging. Ze geven echter niet altijd een goed resultaat, ondanks de aanzienlijke kosten. Het vinden van de juiste remedie tegen haaruitval is bijzonder moeilijk. Tot tachtig procent van de vrouwen kreeg dit probleem met verschillende tussenpozen in hun leven, en ongeveer veertig van hen ervaart regelmatig ongemak door overvloedig haarverlies..

Allerlei cosmetische producten die goede resultaten beloven, worden actief besproken op de vrouwenforums, maar helaas komen de meeste fabrikanten hun beloftes niet na. Dit geldt echter niet voor de Vichy Aminexil-lijn, waarvan de beoordelingen verschillen in de beschrijving van het positieve resultaat van de aanvraag. Het Franse bedrijf is al lang aanwezig op de cosmetische markt en heeft zich van de beste kant weten te vestigen. Vrouwen vertrouwen haar met hun schoonheid en zijn van mening dat de producten van deze fabrikant hun gelijke niet hebben. Als je je zorgen maakt over de gezondheid van je haar, dan is te oordelen naar de beoordelingen "Vichy Aminexil" precies wat je nodig hebt. In het artikel zullen we een beschrijving geven van de belangrijkste troeven van deze lijn en als bevestiging van de effectiviteit ervan zullen we de opmerkingen geven van vrouwen die ze in de cursus hebben toegepast.

Het bedrijf Vichy leren kennen

Recensies over "Vichy Aminexil" voor vrouwen komen vrij vaak voor, maar dit is niet het eerste product dat onder dit merk op de Russische markt wordt uitgebracht. Het is bekend dat het bedrijf aan het begin van de twintigste eeuw werd opgericht in een kleine stad, praktisch in het centrum van Frankrijk. Sinds de zeventiende eeuw staat het bekend om zijn geneeskrachtige bronnen. Het bleek dat ze in hun samenstelling tot dertig namen van minerale zouten en sporenelementen bevatten. Dit levert het schokkende resultaat op dat vrouwen en mannen die in het gebied woonden, kenden. Ze haalden water uit thermale bronnen en gebruikten het voor behandelingen en cosmetische ingrepen..

In de jaren dertig van de vorige eeuw lanceerde Vichy zijn eerste product. Er bleek veel vraag naar te zijn en geleidelijk verschenen er producten voor de huid van het gezicht, lichaam en haar. Elk jaar breidde het assortiment uit en werd het product zelf interessanter. Het laboratorium van Vichy, dat nieuwe cosmetica ontwikkelt, was hiervoor verantwoordelijk. In hun werk combineren de specialisten van het bedrijf met succes innovatieve technieken, de nieuwste ontwikkelingen en geneeskrachtig bronwater. Als gevolg hiervan wordt elk product efficiënter, ongeacht het doel. Het bedrijf heeft producten voor elk type haar en huid, die in verschillende categorieën kunnen worden verdeeld:

Zoals je kunt zien, is het onder zo'n variëteit moeilijk om geen goede remedie voor jezelf en je geliefden te vinden. Maar laten we teruggaan naar het probleem van haaruitval.

Oorzaken van haaruitval

Elke volwassene verliest tot wel honderd haren per dag. Ondanks het indrukwekkende cijfer is dit bedrag bijna onmerkbaar en wordt het beschouwd als de norm voor een gezond persoon. Maar door bepaalde levensomstandigheden of gezondheidsproblemen kan het haar het hoofd in een verbeterde modus beginnen te verlaten. In dergelijke gevallen zeggen we meestal dat ze 'in stukjes klimmen'. En deze verklaring is niet ver van de waarheid. Zowel mannen als vrouwen werden geconfronteerd met het feit dat hele haren na het wassen in de badkamer achterbleven, op de kam en zelfs op het kussen na een nachtje slapen. Dit probleem kan natuurlijk niet anders dan alarmerend zijn. Vooral vrouwen hebben er last van, omdat ze mannen altijd willen behagen met mooie en glanzende krullen. Bovendien duurt het haarbehandelingsproces lang en zelfs na het opschorten van haaruitval duurt het lang voordat de krullen weer in de groeifase komen en zichzelf beginnen te vernieuwen.

Er zijn veel redenen voor haaruitval en een ervaren specialist zal altijd bepalen welke het probleem in uw specifieke geval heeft veroorzaakt. We noemen alleen de meest voorkomende:

  • Bloedarmoede door ijzertekort. Een vergelijkbare reden is typischer voor vrouwen, omdat ze de neiging hebben zich te beperken tot voedsel, wat leidt tot een tekort aan bepaalde stoffen in het lichaam. IJzer speelt een zeer belangrijke rol bij de vorming van een weelderige en gezonde haardos, dus een verlaging van het gehalte kan mogelijk leiden tot haarverlies..
  • Blootstelling aan kritische temperaturen. Als je een liefhebber bent van wandelen in het koude seizoen zonder hoofdtooi en constante haarstyling met een haardroger en een heet strijkijzer, wees dan voorbereid dat dit vroeg of laat merkbaar wordt door je haar dunner.
  • Onbalans van hormonaal evenwicht. Deze oorzaak wordt meestal gevonden bij vrouwen die onlangs zijn bevallen. Bijna allemaal kijken ze, twee tot drie maanden na de bevalling, met afschuw hoe hun haar begint te groeien. Dit komt door een verandering in hormonale niveaus en verdwijnt na drie tot vier maanden zonder problemen..
  • Geneesmiddelen Bepaalde medicijnen kunnen haarverlies in het lichaam veroorzaken..
  • Stressvolle situaties. Artsen hebben lang bewezen dat na ernstige stress de reactie van het lichaam binnen ongeveer zes maanden optreedt. Meestal komt het tot uiting in een verandering in de dichtheid van het haar.
  • Overtreding van de bloedtoevoer. Haarzakjes hebben een goede doorbloeding nodig. Als het door ziekten wordt verstoord, begint het haar geleidelijk dunner te worden.

Vrouwen die merken dat hun haar zijn glans heeft verloren en de strengen merkbaar dunner zijn geworden als gevolg van verlies, moeten het advies krijgen om een ​​arts te raadplegen. Maar als dit niet mogelijk is, probeer dan Vichy Derkos Aminexil. Recensies over hem geven zelfs hoop aan degenen wier zaak verwaarloosd en moeilijk op te lossen lijkt. Wat is deze regel? En waarom is de samenstelling zo interessant?

Vichy-producten voor haar

Beoordelingen over deze lijn stellen u in staat om een ​​mening te vormen over de meeste van zijn producten. Ze zijn even effectief voor mannen als vrouwen. Ondanks het feit dat we in het artikel voornamelijk specifiek verwijzen naar de vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid, moet u er zeker van zijn dat de Vichy-lijn mannen zal helpen ook haaruitval aan te pakken.

Het eerste product van deze serie werd in de jaren negentig op de markt gebracht en sindsdien is het assortiment aanzienlijk uitgebreid. Vandaag kunnen we praten over ampullen "Vichy Aminexil" (we zullen er recensies over geven in het artikel), shampoos (toning, versterking, voedend, enzovoort) en maskers. Alle producten in combinatie en elk afzonderlijk kunnen haaruitval stoppen, de haargroei versnellen en de haardichtheid verhogen. Parallelle krullen worden glanzend en beschermd.

Het belangrijkste actieve ingrediënt in de producten van deze serie is aminexil. Het is ontwikkeld door laboratoriumspecialisten en gepatenteerd na jarenlang onderzoek. Dankzij aminexil wordt elk haar gevuld met collageen, krijgt het een beschermend membraan en verbeterde voeding, wat uiteindelijk leidt tot een verbetering van de structuur. Na twee weken gebruik van Vichy's producten, zal haaruitval worden gestopt en na een volledige kuur zal een verandering in hun toestand ten goede voor iedereen in de buurt merkbaar worden.

Van de hele lijn voor Vichy-haar, te oordelen naar de recensies, wordt Aminexil Dercos in ampullen als de meest effectieve remedie beschouwd. Het wordt aanbevolen in de commentaren als "ambulance" voor haar. Daarom moet u met de ampultherapie beginnen zodra u dunner wordend haar opmerkt..

Ampullen "Vichy" tegen haaruitval: effectiviteit

Als u de recensies over "Vichy Aminexil" in ampullen zorgvuldig analyseert, kunt u interessante statistieken samenstellen. Na een cursus van twee weken merkte meer dan tachtig procent van de mannen en vrouwen op dat hun haar dikker en sterker was. Haaruitval wordt in een bepaalde periode met ongeveer tweeënzeventig procent verminderd. Bijna alle consumenten merkten op dat de krullen een gezonde en natuurlijke glans hebben gekregen. Vrouwen schrijven vaak in recensies dat het kapsel na gebruik van de ampul veel groter is geworden. Dit kan als een prettige bijwerking worden beschouwd..

Productomschrijving

Ampullen Aminexil Dercos (beoordelingen daarover worden vaker door vrouwen achtergelaten dan door mannen) worden in apotheken verkocht in grote verpakkingen. Elk bevat twaalf of achttien flessen van het product. Bovendien steekt de fabrikant een applicator in de doos, waardoor het gemakkelijker wordt om de ampul te openen en de inhoud op de hoofdhuid aan te brengen. Elke fles bevat zes milliliter van een bijna kleurloos elixer. In sommige recensies van "Vichy Aminexil" schrijven consumenten dat het product een zwakke alcoholgeur heeft.

Houd er rekening mee dat aminexil een zeer vluchtige stof is. Daarom mag u geen open ampul laten staan ​​en het product in twee of drie toepassingen verdelen. De gunstige eigenschappen verdampen gewoon..

Wijze van toepassing

In recensies van "Vichy Aminexil Intensive 5" beschrijven consumenten vaak niet alleen hun ervaring met het gebruik van ampullen, maar ook de manier waarop ze correct worden gebruikt. De fabrikant zorgde echter zelf voor zijn klanten door volledige en gedetailleerde instructies op de verpakking van zijn product te plaatsen. Volgens haar en recensies kan worden geconcludeerd dat één fles tegelijk moet worden opgebruikt. De gemiddelde behandelingskuur duurt zes weken, dat wil zeggen dat er tweeënveertig ampullen nodig zijn.

Als het resultaat in deze periode u niet stabiel leek, kunt u het Vichy-serum nog zes weken gebruiken. Maar in dit geval kunt u het product slechts driemaal per week op de hoofdhuid aanbrengen..

De procedure voor het toepassen van Vichy Aminexil Intensive (consumenten beschrijven het vaak in recensies) is uiterst eenvoudig. U moet de applicator op de fles plaatsen en deze verknoeien. Het uitsteeksel op de basis zal de ampul openen en de inhoud zal vrijelijk door de applicator naar buiten komen. Het is beter om serum op schone en droge krullen aan te brengen. Dit wordt in het midden gedaan. Voer daarna een lichte massage van de hoofdhuid uit, waarbij het product volledig wordt opgenomen..

Onthoud dat de inhoud van de ampullen geen vettig residu achterlaat. Het is toegestaan ​​om je haar na de procedure pas na twaalf uur te wassen. Doe je dit eerder, dan neutraliseer je het genezende effect volledig..

Functies van het gebruik van de tool

Volgens beoordelingen kunt u enkele nuances van het gebruik van ampullen "Vichy Aminexil" ontdekken. Ze zijn heel nuttige informatie voor diegenen die van plan zijn een product voor zichzelf te kopen..

Nadat je het serum bijvoorbeeld op je haar hebt aangebracht, kun je het föhnen. Dit zal op geen enkele manier het therapeutische effect dat deze remedie heeft, schaden..

Vrouwen die tijdens zwangerschap of borstvoeding haarproblemen opmerken, hoeven niet bang te zijn om hun baby schade te berokkenen. Elixir-componenten zijn niet erg permeabel en komen daarom niet in het bloed.

Sommige consumenten melden dat veel behandelingen tegen haaruitval verslavend zijn. Na hun annulering verslechtert de conditie van het haar. Maar dit geldt niet voor ampullen "Vichy Aminexil", die geen hormonen bevatten in hun samenstelling. Daarom kunt u het product zoveel gebruiken als u nodig heeft..

Meestal is de aanbevolen kuur anderhalve maand. In de beoordelingen merken vrouwen echter op dat het beter is om ten minste drie maanden ampullen te gebruiken. In dit geval is het resultaat blijvend..

Recensies over het gebruik van ampullen "Vichy"

In de meeste commentaren zeggen vrouwen en mannen dat haaruitval stopt na slechts een week behandeling. Afhankelijk van de ernst van de zaak, kan het haarverliesproces volledig of aanzienlijk stoppen.

De meeste consumenten merkten op dat het haar sneller begon te groeien en de dichtheid herstelde na anderhalve maand gebruik van het product.

Ook in de commentaren schrijven ze vaak dat "Vichy Aminexil" in flessen een aangenaam delicaat aroma heeft. Het enige nadeel van de tool is de hoge prijs. In sommige steden bedragen de kosten van één pakket meer dan drieduizend roebel.

Shampoos "Vichy Derkos Aminexil"

In recensies schrijven consumenten vaak dat ze een behandelingskuur met ampullen hebben gecombineerd met een gespecialiseerde shampoo van deze lijn. Er zijn verschillende soorten, maar meestal worden vanwege het probleem van dunner wordend haar twee producten uit dezelfde serie gebruikt.

De eerste is Vichy Derkos tonische shampoo met aminexil (beoordelingen hierover komen minder vaak voor dan over ampultherapie). En de tweede - een speciale shampoo tegen haaruitval. We zullen deze middelen in meer detail bekijken..

Verstevigende shampoo

Dit cosmetische product heeft een zeer delicate textuur. Het heeft een lichte geur en een uniforme consistentie. De shampoo bevat veel componenten. Het belangrijkste ingrediënt is thermaal water. Naast haar kun je aminexil en vitamines van groep B noemen. Dankzij de genoemde componenten gaat de shampoo snel om met haaruitval en versterkt het ook de krullen. Ze lijken gevuld met vitaliteit en schittering.

Shampoo voor haaruitval

Te oordelen naar de recensies over Vichy-shampoo met aminexil, wordt het geleverd in flessen van tweehonderd milliliter. Bij regelmatig gebruik heeft het een breed effect op de hoofdhuid en het haar zelf. Shampoo voedt de huid, activeert regeneratieve processen in de diepste lagen, versterkt de haarzakjes en beschermt elk haar.

Het hoofdbestanddeel van de shampoo is aminexil. De concentratie is echter laag, dus het wordt aanbevolen om het middel alleen te gebruiken als onderdeel van complexe therapie..

Toepassingsfuncties

De Vichy Healing Shampoo wordt op dezelfde manier gebruikt als normaal. Het is geschikt voor dagelijks gebruik en is even effectief voor mannen als vrouwen. Shampoo wordt aangebracht op vochtig haar en na een korte massage afgespoeld met warm water.

Daarna kunt u het product van de ampullen op het haar aanbrengen. Het effect zal dus sterker zijn en merkbaar worden na zeven dagen behandeling..

Beoordelingen van shampoo na haaruitval

Het is vermeldenswaard dat consumenten in de opmerkingen schrijven over de verschillende effecten van deze remedie. Veel mensen merken op dat ze het resultaat pas opmerkten na gebruik van de hele fles. Pas toen stopte het haar met uitvallen in plekken en keerde een gezonde glans terug naar het haar..

Als aangename bijwerkingen worden vaak het langdurig behoud van de frisheid van de hoofdhuid en de versnelling van de groei van krullen opgemerkt..

Veel vrouwen schrijven dat ze twee shampoos tegelijk hebben gekocht - tonic en voor haaruitval. Dit, in combinatie met een ampulbehandeling, elimineerde het probleem met dunner wordend haar volledig en gaf het haar weer gezondheid..

Vichy DERCOS Aminexil SP94

  • Gebruiksaanwijzingen
  • Vrijgaveformulier
  • Samenstelling

Vichy DERCOS Aminexil SP94 - remedie tegen haaruitval voor vrouwen.
Aminexil SP94 bevat 1,5% AMINEXIL, dat de verdichting van collageen rond de haarwortel bestrijdt om de zachtheid en elasticiteit van het weefsel te behouden en de haarfixatie in de hoofdhuid te verbeteren. Molecule SP94 0,10% stimuleert de groei van gezond en sterk haar.
Resultaat - na 3 weken aanbrengen vertraagt ​​haaruitval (79%).
Haar is versterkt (78%). Haar voelt zacht aan (88%).
Haaruitval stopt na 6 weken aanbrengen (79%). Haar krijgt volume (71%).

Gebruiksaanwijzingen

Vichy DERCOS Aminexil SP94 wordt toegepast tegen haaruitval.

Wijze van toepassing:
Neem een ​​monodosis.
Schroef, zonder de beschermkap te verwijderen, de applicator vast en draai deze totdat hij klikt.
Breng sectie voor sectie aan op de hoofdhuid.
Massage. Spoel niet met water. Neem 1 dosis per dag, 3 doses per week gedurende minimaal 6 weken.

Recensies over anti-haaruitval en complexe actie voor vrouwen - vichy dercos aminexil clinical 5

Plotseling is de vicieuze dan van de serie (capsules, shampoo en conditioner) tevreden, dus ik weet dat ik de vipadinnya heb gekregen en "de haren wakker heb gemaakt". De prijs is een van een aantal cosmetische producten met verbeterde efficiëntie!

Ik heb het eind maart gekregen, omdat Ik wilde het probleem oplossen met kale plekken, en mijn haar was echt dunner.
Ik gebruik het 1-2 keer per week, na darsonval. Haar een beetje vettig, maar ik was het altijd om de dag.
Op de kale plekken verscheen een geheel nieuwe pluis, die er lange tijd niet was.
Ik zal het zeker kopen als een effectief profylactisch middel.

Pitannya aan de merkvertegenwoordiger. Hoe kan het dat dit een dag kan komen? En ook shampoo uit de hele serie.

Catherine, goede dag! Prototype-indicatie voor de zwangerschap of tijdens de periode van borstvoeding is dat niet. Vichy-cosmetica zijn absoluut hypoallergeen en worden aangewezen als ontbering voor langdurig gebruik, zodat de ingrediënten geen moedermelk in de bloedbaan opnemen. Dyakuєmo voor jou!

Goedemorgen) Een vraag voor een merkvertegenwoordiger. Kan een man deze ampullen gebruiken? De samenstelling van ampullen voor dames en heren is hetzelfde! Wat is dan het verschil? alleen in de geur?

Christina, goedemiddag! Voor mannen raden we het gebruik van Dercos Aminexil Clinical 5 tegen haaruitval en complexe werking voor mannen aan. De belangrijkste actieve ingrediënten zijn identiek, het belangrijkste verschil zit in de extra ingrediënten, de vrouwelijke ampullen bevatten PP- en B6-vitamines, die het haar verzadigen met de nodige voedingsstoffen, het van binnenuit herstellen en je sterker maken. In de samenstelling van mannen, cafeïne, die de microcirculatie van het bloed in de hoofdhuid verbetert. We raden aan dit product te gebruiken in combinatie met Dercos toning shampoo voor mannen. Dank U!

Ik nam het niet op de website, maar in de apotheek. zoals voorgeschreven door een tricholoog voor diffuus haarverlies (haar vliegt al een jaar, 200 stuks per dag). Begon vanaf eind februari 3 keer per week te gebruiken. Op dit moment zijn er helaas geen veranderingen. Ik gebruik verder.
PS zonder aanbeveling / zonder begeleiding van een tricholoog (dermatoloog) is het beter niet voor te schrijven. mogelijk ontwenningssyndroom.

  • alle antwoorden (2) ⌄
  • verbergen ⌄

Natalia, bedankt voor je feedback! Bij intensief verlies is de intensieve kuur 1 dosis per dag, elke dag gedurende 6 weken. Breng aan op een droge of vochtige hoofdhuid met de applicator. Vereist geen spoelen met water. We raden aan om te gebruiken in combinatie met Dercos toning shampoo met aminexil tegen haaruitval. Gezondheid en schoonheid voor je haar!

Natalia, probeer ampullen van Yves Rocher. Adviseren. Ale vzagal in zo'n toetsenbord heeft een wateruur nodig en vitamini !! Het resultaat mag er wezen! Het probleem is duidelijk intern.

Ik heb een tsei gekocht, alles is goed, mijn haar is minder geworden dan vipadati. En als ik het op mijn haar doe, dan leg ik lichtjes warmte op mijn hoofd. En het is gemakkelijk te repareren. Chi mohe neemt bootie?

De prijs groeit met grote sprongen ((((((
verschrikking
steeds duurder

Een vraag voor het merk. Kan deze remedie tijdens de zwangerschap worden gebruikt?

Alena, ja, er zijn geen contra-indicaties om tijdens de zwangerschap te gebruiken.

Vishy-cosmetica is zeer effectief voor shampoos en decoratieve cosmetica. Ik raad iedereen shampoos en ampullen aan. Echt haar stopt met uitvallen die problemen heeft.

Make-up is de beste, ik koop al jaren producten! De tool is super, speciaal bedankt voor het verjaardagscadeau! Ik neem weer contact op!

Ik kocht deze remedie zoals voorgeschreven door een arts, ik gebruikte bijna alle verpakkingen, ik gebruikte hem elke dag, ik verdeelde de fles in 2 dagen, het resultaat was een maand zwak - mijn haar begon iets minder uit te vallen, maar ik ken de verdienste van deze remedie of vitamines die ik parallel dronk niet. In ieder geval zal ik, op aanbeveling van een arts, na deze ampullen, een concentraat kopen om de haardichtheid te verhogen
Vichy Dercos Densi-Solution Hair Mass Creator Concentrated Care - laten we eens kijken wat er daarna gebeurt. Bedankt winkel, alles is snel en de prijs is goed.

Elena, bedankt voor je feedback. U moet 1 dosis per dag gebruiken, u hoeft het niet in de ochtend / avond te verdelen. Waarschijnlijk zie je het resultaat niet door een verkeerde toepassing..

Na het gebruik van 12 ampullen, droge hoofdhuid, jeuk, roos verscheen Ik had dergelijke resultaten van zo'n merk niet verwacht..

Lyudmila, bedankt voor je feedback. Raadpleeg een tricholoog voor advies.

Ik ben me zo dankbaar dat ik absoluut bezkorisny ben verschenen, samen met shampoo, masker en conditioner uit dezelfde serie. Ochіkuvala shche dovgo op de voltooide cursus, dat allemaal marno.
Virishila schrijft een bericht, maar je hebt het niet begrepen.
Skoda vitrachnikh kosht_v. Er is geen wrat.

Oleksandra, dyakuumo voor de vidguk. Om te verduidelijken, of wezel, tegelijkertijd vikoristovuyu vykoryvuyut ampullen? Aminexil heeft geen ampullen en shampoo. Dyakuєmo

De tricholoog schreef het uit. Op gebieden met het starten van AGA werkte de remedie helemaal niet. Gebieden met diffuse uitval hebben een minimaal effect.
Wordt niet dik. De pipet uit de set is lastig, ik gebruik de mijne van een ander hulpmiddel.

Zo. Ik heb het product twee maanden gebruikt (de eerste - tweemaal per dag, de tweede - eenmaal per dag) zoals voorgeschreven door een tricholoog.
Ik had kleine problemen met haar dat het stadium van afstoten te snel bereikte.
Ik weet niet wat uiteindelijk de oplossing voor het probleem was, maar ik heb alleen deze tool gebruikt. Misschien werkte de hoofdmassage meer;) Je kunt het hier niet raden.
Over het algemeen werd het haar de eerste maand veel sterker, in de tweede maand begon het bijna als voorheen uit te vallen, maar na het voltooien van de cursus valt het weer minimaal (voor mij) uit.
Dus ik denk dat de tool zijn taak heeft volbracht..

Wordt samen met shampoo gebruikt. Na een cursus van drie weken daalde het verlies met ongeveer 30%. Eerlijk gezegd had ik voor zo'n prijs meer effect verwacht. Misschien moet de cursus worden herhaald.
Nieuw haar is niet in de industrie, maar wordt niet vermeld door de fabrikant. Ik heb een zwakke temporale kwab en het haar was superfijn en gekruld. Na de cursus werden ze dikker, egaliseerden en begonnen te groeien.
De hoofdhuid voelt beter aan, lichte roodheid en vervelling zijn verdwenen.
Het medicijn is erg licht, smeert echt niet, dus je kunt het 's ochtends veilig gebruiken na het wassen van je haar.
Foto na toepassing. Helaas kun je er met de make-up niet twee bevestigen.
Conclusie: verwacht geen wonder. Deze remedie zal de intensiteit van uw haarverlies beïnvloeden en uw haar revitaliseren, maar het zal de manen van een paard niet laten groeien. Als het probleem van haarverlies te wijten is aan factoren zoals stress, AGA of hormonale onbalans, zal de remedie niet helpen. Moet naar de dokter gaan.

Heel erg bedankt. vikoristova was één pakket, het resultaat klopte hier in een maand, het haar stopte vipadati niet, maar de vipadinnya veranderde aanzienlijk, plus een uur lang was de vikorystannya het vet aan het opruimen, maar het is jammer dat de vetten stoppen.

ampullen schoon. resultaat є, ale їkh eist vikoristovuvati voor de tekenen van een lykar i in een complexe lіkuvanni.

Zeer gave ampullen. Ze helpen 100%. Ik heb het lang gebruikt. Toen waren er nog eens 400 UAH. Het moet samen met shampoo uit dezelfde serie worden gebruikt. Ik raad het zeker aan.

Een absoluut domme remedie. Ik nam het bij de apotheek. Gebruikt 4 packs - nul effect.

  • alle antwoorden (2) ⌄
  • verbergen ⌄

Anna, en je hebt zo'n shampoo niet geprobeerd en vitamines gedronken. Voor een consult bij een dokter gebruikte ik ampullen, shampoo en twee of drie soorten vitamines, afhankelijk van het haartype., Het resultaat was dan net als een bom. het resultaat is een buv odraz, een lening van maximaal 3 maanden, ik wil een resultat buv in 2

Anna, goedemiddag! Bedankt voor het kiezen van het merk Vichy. Het spijt ons dat Ві niet het gewenste resultaat heeft verkregen door het product te gebruiken. We raden u aan een tricholoog te raadplegen. Misschien zijn dermatocosmetica in dit geval niet voldoende om haaruitval te corrigeren.