Brelil Numero Numero Total Repair Mask voor haar met haverextract

ChrisSok »27 juli 2013, 11:48 uur

Re: Numero (BRELIL) masker - helpt of bederft haar?

Ekaterina Kushnir "28 juli 2013, 13:22

Re: BRELIL Numero-masker - helpt of bederft haar?

Natalia_20 »28 juli 2013, 23:24

Re: BRELIL Numero-masker - helpt of bederft haar?

Lara »28 juli 2013, 23:50

Re: BRELIL Numero-masker - helpt of bederft haar?

Milka »06 aug 2013, 02:38

Re: BRELIL Numero-masker - helpt of bederft haar?

oll-la »11 aug 2013, 19:59

Re: BRELIL Numero-masker - helpt of bederft haar?

loginza875 »12 augustus 2013, 00:05

Re: BRELIL Numero-masker - helpt of bederft haar?

Rubochka »15 augustus 2013, 21:11

Numero - haarmasker met haver: beoordelingen over Numero

Moderne meisjes besteden niet alleen veel aandacht aan hun huid, maar ook aan hun haar. Elk van hen droomt van een goed verzorgd en mooi haar. Dit vereist zorgvuldige haarverzorging, die het Numero-masker tegenwoordig kan bieden. Dit product is nog niet zo lang geleden ontwikkeld, maar is al actief verschanst in de schappen in de badkamer van moderne vrouwen..

Voordeel en actie

Numero is een romig product dat veel haarproblemen oplost en tegelijkertijd zorgt voor schoonheid en gezondheid. De actieve componenten van het masker voeden de krullen perfect, maken hun wortels sterk en beschermen ze tegen broosheid.

Bovendien kan het beschouwde cosmetische product de beschadigde haarstructuur herstellen. Door het masker regelmatig aan te brengen, kunt u snel een positief effect krijgen. Een aanzienlijke verbetering van de conditie van het haar is letterlijk na de eerste behandeling waarneembaar. Strengen krijgen elasticiteit, kracht, gehoorzaamheid en elasticiteit.

De voordelen van het Numero-masker zijn:

  • een unieke samenstelling waarmee het mogelijk is om op een complexe manier op het haar en de hoofdhuid in te werken;
  • makkelijk te gebruiken;
  • snelle resultaten;
  • aangename geur die lang op het haar blijft zitten nadat het masker is afgewassen;
  • het masker kan lange tijd worden gebruikt, dankzij de dikke consistentie van het product en de grote verpakking kunt u een economisch verbruik bereiken, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Op de video - Numero haarmasker:

Het Italiaanse Numero-masker heeft een complex effect vanwege de aanwezigheid van nuttige componenten zoals:

  1. Haver extract. Zijn rol is om het haar te voeden en te hydrateren, evenals om de snelle groei te activeren en de beschadigde structuur te regenereren. Haverextract is ook een opslagplaats van sporenelementen en vitamines die erg nodig zijn voor haar..
  2. Aodiameticon. Het is een polymeer dat een verhoogde dosis aminozuren bevat. Zij zijn het die krachtige wortelvoeding kunnen leveren. Het onderdeel zorgt voor uitstekende resultaten bij de behandeling van doffe, broze en beschadigde krullen.
  3. Cetrimoniumchloride. Dit onderdeel behoort tot de categorie antiseptische elementen. De actie is gericht op het stoppen van de vermenigvuldiging van micro-organismen. Als onderdeel van het masker werkt de betreffende component als een conserveermiddel, waarvan de werking is gericht op het verlengen van de werking van het cosmetische product.
  4. Citroen zuur. Ze kan de strengen een beetje witter maken en schoonmaken. Ze is ook een natuurlijk antisepticum. Citroenzuur beïnvloedt de werking van de talgklieren en regelt het proces van de talgproductie. Bovendien geeft het zuur het masker een aangenaam aroma en normaliseert het het vetgehalte van de strengen..

Rassen en prijzen

Het Numero-masker is er in verschillende vormen, die elk hun eigen directe impact hebben..

Brelil Numero Oat Mask

Dit cosmetische product wordt aangeboden in de vorm van een crème. Het heeft een helder herstellend effect en verbetert de conditie van de strengen na een paar keer gebruiken. Het hoofdbestanddeel is haverextract. Dankzij hem is het mogelijk om snel en effectief de natuurlijke kracht en uitstraling van het haar te herstellen.

Het masker heeft een aangename consistentie, waardoor het gemakkelijk aan te brengen en af ​​te wassen is, en laat daarna een aangename geur achter op het haar. Als u het product regelmatig aanbrengt, wordt het haar sterk en worden gespleten punten verwijderd..

Het product wordt verkocht in een fles van 1000 ml, dus het gaat lang mee. De kosten van het masker zijn 500 roebel. Het is ook mogelijk om een ​​proefversie te kopen, die 310 roebel kost.

Brelil Karite Cream

Dit product heeft een succesvolle combinatie van ingrediënten: avocado-olie en sheaboter. De gunstige eigenschappen van avocado's worden al lang gebruikt op het gebied van cosmetologie, omdat de samenstelling van deze vrucht veel nuttige componenten bevat. Het sappige vruchtvlees kan voeden of hydrateren.

Maar het tweede bestanddeel - sheaboter - is de leider onder alle nuttige ingrediënten op het gebied van cosmetologie. Het bevat componenten zoals oliezuur, stearinezuur en palmitinezuur. Dankzij hen verjongt de huid en krijgt ze elasticiteit. Voor het haar zijn de gepresenteerde componenten erg nodig, omdat ze het kunnen beschermen tegen negatieve invloeden zoals kleuren, krullen, vitaminetekort en ziekten uit het verleden.

Op de foto - Brelil Karite Cream:

Het Brelil Karite Cream-masker bevat de beste ingrediënten, waardoor het mogelijk is om in korte tijd de meest doffe en broze haren weer gezond te maken. Het product kan worden gekocht tegen een prijs van 500 roebel per liter. Je kunt een sonde kopen voor 310 roebel.

Maar hoe je een kefir, ei en cacao haarmasker op de juiste manier gebruikt om het beste resultaat te bereiken, wordt in dit artikel in detail beschreven..

Hoe je een verhelderend kaneelhaarmasker gebruikt, informatie uit het artikel zal je helpen begrijpen.

Welke recensies er bestaan ​​over het kefir- en gisthaarmasker, informatie uit het artikel zal helpen om te begrijpen: https://opricheske.com/uxod/maski/dlya-volos-s-drozhzhami-kefirom.html

En hier is hoe je een haarmasker maakt met cognac en honing, en hoe je het correct gebruikt. beschreven in dit artikel.

Brelil Numero schoonheidsmasker met macassarolie

Dit medicijn is gebaseerd op zo'n component als macassarolie. Dit is een nieuw ingrediënt voor haarverzorging. Het is geen verwerkt product van de macassa-plant, maar gewoon een mengsel van natuurlijke oliën. Dit omvat componenten als olie van ylang-ylang, kokos, maïs, klis.

Als je dit mengsel in zijn pure vorm aanbrengt, zal het behoorlijk olieachtig en stroperig zijn, dus het zal erg moeilijk zijn om het af te wassen. Maar in de samenstelling van het Numero-masker zijn deze componenten veel comfortabeler in termen van toepassing..

Het volgende ingrediënt dat werd gebruikt om het masker voor te bereiden, schilderijen. Zijn rol is om het haar glans en kracht te geven en de diepe lagen van de lokken te voeden. Het masker heeft een pasta-achtige consistentie, dus het wordt gemakkelijk op het haar aangebracht en afgewassen. Na het aanbrengen voelt u een gevoel van lichtheid en vocht en krijgt het haar zelf een verzorgde en glanzende look. Je kunt het masker kopen voor de prijs van 500 roebel.

Hoe te gebruiken

Het Numero-masker moet worden aangebracht op voorreinigd haar. Voor verwerking kunnen de strengen een beetje worden gedroogd, zodat het water een klein glas is. Je kunt het masker met je vingers uit de pot halen of de speciale lepel gebruiken die bij de kit wordt geleverd. Neem het product in de benodigde hoeveelheid, zodat het het haar over de gehele lengte bedekt.

In dit geval moet speciale aandacht worden besteed aan de tips, omdat deze het meest beschadigd zijn. Het masker mag met wrijvende bewegingen op de hoofdhuid worden aangebracht. Als het haartype vettig is, moet worden voorkomen dat de samenstelling op de dermis van het hoofd terechtkomt, omdat dit tot het tegenovergestelde resultaat kan leiden. De duur van het masker is 10-15 minuten. Rekening houdend met de mate van trauma aan de strengen, kan de duur van de procedure worden verlengd tot 30 minuten.

Op de video - een haarmasker met haver:

Wanneer de opgegeven tijd is verstreken, moet u het product met gewoon water verwijderen. Na het aanbrengen van het Numero-masker zal het haar veel beter kammen, er is geen klitten. Ze drogen met een föhn is ongewenst, laat het natuurlijk gebeuren. Als je natte krullen kamt, kun je ze ernstig beschadigen. Het Numero-masker kan dus als conditioner worden gebruikt. Daarna moet het onmiddellijk na het aanbrengen worden afgewassen..

Maar hoe een haarmasker met zwart brood wordt gemaakt en welk resultaat het gebruik ervan kan hebben, wordt in dit artikel aangegeven.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in wat het is en hoe een uienmasker met honing wordt gebruikt voor haar..

Welk masker voor droge hoofdhuid van roos is het meest populair en waaruit het bestaat, in detail met de foto wordt aangegeven in het artikel.

Maar welk masker tegen broosheid en haarsectie is het beste en gemakkelijkst uit te voeren, aangegeven in het artikel.

Welk haarmasker met rode peper-extract het beste is en uit welke ingrediënten het bestaat, wordt hier in het artikel aangegeven.

Recensies

  • Angelina, 24 jaar: “Ik kocht het Numero-masker zes maanden geleden. Ik heb lang haar, maar alleen het splitst constant. Elke keer als ik naar de kapper ga en ze knip, ben ik moe. Een vriend heeft me dit product voorgesteld. Ik heb het 2 keer per week aangebracht. De totale kuur is 1 maand. Deze keer was genoeg voor mij om mijn haar kracht, gezondheid en luxe uitstraling te herstellen ".
  • Maria, 35 jaar: “Mijn haar is erg pluizig, het is onmogelijk om het te stylen, maar het raakt ook in de war. Ik besloot een Numero-masker te kopen, omdat mijn haar er lelijk uitzag. Ik volgde alle aanbevelingen die in de instructies werden weergegeven en was aangenaam verrast door het resultaat, zelfs na de eerste toepassing. De strengen zijn zo zacht en levendig alsof ik net had gelamineerd. Na een cursus van 1,5 maand merkte ik dat de strengen sneller begonnen te groeien, hun volume toenam, glans en zachtheid verschenen ".
  • Tatyana, 43 jaar: “Aangezien ik grijs haar heb, moet ik mijn haar verven met persistente kleurstoffen. Maar daarna verslechterde het uiterlijk van mijn haar merkbaar. Ze begonnen uit te vallen, de natuurlijke glans verdween, ze waren dof en levenloos. Het Numero-masker heeft me geholpen de kracht en gezondheid van de strengen te herstellen. Dit is een uniek product dat in korte tijd een aantal haarproblemen kan oplossen. In het begin gebruikte ik het masker zoals het hoort, en na het voltooien van de therapeutische cursus begon ik het als balsem te gebruiken. Nu kan ik rustig schilderen en geen zorgen maken over de staat van mijn haar. '.

Numero-verf is een uniek cosmetisch product dat in staat is om verschillende problemen tegelijk op te lossen - broosheid, gespleten punten, verlies. Bovendien zal regelmatig gebruik van het product ertoe leiden dat het haar gehoorzaam wordt, gezonde vorst uitvalt. Kies uw product op basis van uw haartype en het probleem dat u wilt oplossen met het Numero-masker.

Bekijk onze dagelijkse selectie van de beste schoonheidsproducten

Numero Haarmasker met Makaccap-olie

Ik ga vandaag Numero's Makaccap Oil Hair Mask promoten. Over het algemeen zijn Numero-haarproducten al heel lang mijn favorieten. Ik gebruik hun shampoos en maskers al enkele jaren, ik ben tevreden en ben niet van plan te veranderen.

  • Numero
    • Elena 7 mei 2016
    • Svetlana 8 mei 2016, 01:57
    • Elena 8 mei 2016, 10:15 uur
    • Evgenia 8 mei 2016, 04:10
    • Elena 8 mei 2016, 10:19
    • Irina 8 mei 2016, 11:05
    • Elena 8 mei 2016, 11:18 uur
    • Elena 8 mei 2016, 11:20 uur
    • Irina 8 mei 2016, 20:11
    • Elena 8 mei 2016, 19:10
    • Elena 8 mei 2016, 21:10
    • Elena 9 mei 2016, 14:41
    • Olesya 8 mei 2016, 19:30 uur
    • Elena 8 mei 2016, 21:11
    • Sharlize 10 mei 2016, 14:21

    Dus ik heb niet genoeg doorzettingsvermogen om de maskers langer dan drie minuten te bewaren, dus ik gebruik ze ook als conditioners, liever.

    Bespioneerd op het netwerk over deze olie. * hihi * Het zou beter zijn om niet te kijken, en de waarheid niet te onthullen, alleen de nieuwsgierigheid wakkerde nog meer aan. : D

    Het wordt al eeuwenlang gebruikt op de Maluku-eilanden en geeft volume en glans aan droog haar of haar dat is beschadigd door wind, zon, zeewater, bleken of permanenten.

    is een gearomatiseerd mengsel van plantaardige oliën - 73,5% (kokosolie, amandelolie en driekoppige Schleicheria-olie) en natuurlijke essences - 1,5% (essences van kananga, zoete sinaasappel, kruidnagel, St. Thomas laurierblaadjes).

    ylang-ylang, kokos, klis en maïs in de compositie.

    Brelil Numero Illuminating Mask With Precious Oils - Masker voor een schitterende glans aan het haar 1000 ml

    Voer uw naam en telefoonnummer in zodat we contact met u kunnen opnemen

    U kunt producten kopen met vergelijkbare eigenschappen:

    Professioneel haarmasker van het Italiaanse merk Brelil Professional. Bevat arganolie en macadamia-olie, zorgt voor intense voeding, maakt het haar zacht, elastisch en glanzend, voorkomt gespleten punten.

    Toepassing: Breng een kleine hoeveelheid Illuminating Mask With Precious Oils aan op schoon, vochtig haar, laat niet langer dan 5 minuten intrekken, spoel af met warm water. Het wordt ook aanbevolen om Brelil Numero Illuminating shampoo en vloeibare kristallen te gebruiken voor maximale glans en zachtheid van het haar..

    • Moskou en de regio Moskou
    • Sint-Petersburg en de regio
    • Nizhny Novgorod
    • Regio's van de Russische Federatie

    Hoe te vinden in woorden
    Gordeevskaya 7, kantoorcentrum, 1e verdieping, kantoor 103 Aan de linkerkant van de "Furniture Bazaar"

    Registreer, laat productrecensies achter, verdien bonussen!

    Uw beoordeling: Let op: HTML wordt niet ondersteund! Gebruik gewone tekst.

    Beoordeling: slecht goed

    Voer de code in die op de afbeelding wordt weergegeven:

    Numero-crèmemasker voor haar: toepassingskenmerken, beoordelingen en aanbevelingen

    Het Italiaanse bedrijf Brelil is onlangs de haarverzorgingsmarkt betreden. Maar al in zo'n korte tijd kan het bogen op een groot aantal heerlijke en positieve recensies. Het bedrijf werd al snel bekend op de wereldmarkt, de cursus is alleen gericht op kwaliteit. De ontwikkeling van de professionele serie Numero heeft het idee van maskers in het algemeen radicaal veranderd. Crèmemaskers van dit merk zijn speciaal gemaakt voor diepe voeding van het wortelstelsel, beschermen de haarstructuur tegen externe negatieve invloeden en behandelen de meest verzwakte krullen..

    Crème-masker Breil voor haar: belangrijkste soorten

    Maskers van Brelil zijn een uitstekend middel voor zachte haarverzorging met keratine. Het gebruik van dergelijke fondsen kost niet veel tijd. Thuis is dit ook niet moeilijk te doen, dan kunt u uw financiële middelen netjes besparen..

    De belangrijkste soorten maskers van Numero met een regenererend effect worden hieronder gegeven.

    Brelil Numero Oat Mask

    Revitaliserende haarcrème met haverolie. Haver is betrokken bij het snelle natuurlijke herstel van de glans en kracht van de krullen. Ze verbeteren hun toestand merkbaar na de eerste toepassing. Het masker lijkt qua dichtheid op zure room. Het is vrij eenvoudig aan te brengen en af ​​te wassen.

    Brelil Karite Cream

    Bevat avocado-olie en sheaboter. Avocado's worden al lang actief gebruikt in cosmetica - ze zijn een echte schat aan vitamines en antioxidanten. Het natuurlijke extract van deze tropische vrucht is een waardevolle toevoeging aan elk cosmetisch product. Avocado voedt en hydrateert het haar zachtjes. Sheaboter (Shea-boom) loopt voorop met bestaande natuurlijke ingrediënten. De basis is vetzuren. De combinatie van avocado-olie en sheaboter revitaliseert het haar na zulke ernstige invloeden als chemische kleurstoffen en permanent, seizoensgebonden vitaminetekort. Zo'n masker kan het zwakste haar transformeren tot verbluffend succes..

    Brelil Numero schoonheidsmasker met macassarolie

    De basis is een macassar-mengsel. Dit mengsel bevat een enorme hoeveelheid rijk aan vitamines en rijke componenten van de olie. Een ander ingrediënt in het product is caroteen, dat verantwoordelijk is voor haarsterkte en glans. Caroteen dringt diep door in de haarwortels en voedt ze vanuit de diepte. Krullen hebben een gezonde en verzorgde look. Uiterlijk lijkt het masker op een pasta.

    Regelmatig gebruik van het masker stelt u in staat uw haar permanent te verlichten van vele problemen en een onverzorgde look.

    Maskers van Numero zijn verkrijgbaar in de detailhandel. De prijs voor hen is vrij laag. Dit product kan worden gekocht in een pot van 300 of 1000 ml..

    Brelil Numero haarcrème-masker: wat te verwachten

    Het belangrijkste doel van Brelil Numero is het herstellen van de haarstructuur. Het effect van de componenten van het masker is merkbaar na de eerste procedures. Wat belooft de fabrikant precies en welk effect mag worden verwacht?

    De werking van het crèmemasker op krullen:

    • Het uiterlijk van glans.
    • Gehoorzaamheid.
    • Voeding voor verzwakt haar.
    • Eliminatie van het effect van "droog haar".

    Het masker geeft het uiterlijk van een "dunne film" die het haar beschermt tegen externe negatieve factoren, zoals UV-stralen. Haar blijft langer schoon en handelbaar. Het Numero-masker heeft een aangenaam delicaat aroma dat onopvallend een tijdje op droog haar blijft zitten. Het mengsel heeft de consistentie van dunne zure room, qua uiterlijk - geel met een groenachtige tint. Het gewicht van de pot is behoorlijk indrukwekkend - 1 kilogram, minder vaak is de verpakking 300 ml. Deze tool is voldoende voor een zeer lange tijd. Door zijn viscositeit is het vrij zuinig in gebruik.

    Tijdens de opslag verliest het mengsel zijn eigenschappen niet en ziet het er hetzelfde uit als na het openen van de pot.

    Hoe het Numero-masker correct te gebruiken

    De fabrikant print de exacte instructies voor het gebruik van het product niet op de potten. Maar u moet van tevoren niet van streek zijn. Praktijk en klantervaring laten zien dat het masker op twee manieren kan worden gebruikt..

    De tool op twee manieren gebruiken:

    1. Het Numero-masker kan worden gebruikt in plaats van de conditioner. Het wordt gedurende 3-4 minuten aangebracht op reeds gewassen, vochtig haar. Deze procedure kan eens in de drie dagen worden uitgevoerd..
    2. Voer één keer per week een volledige haarbehandeling uit. Het wordt in principe, net als andere maskers, aangebracht op schoon, vochtig haar. De krullen zijn verpakt in een polyethyleen dop en bedekken je hoofd met een handdoek erop. Het masker wordt een uur bewaard en vervolgens overvloedig met warm water gespoeld.

    Bereik een verbluffend effect, mogelijk door deze methoden te combineren.

    Numero-crèmemasker voor haar: beoordelingen

    In de meeste gevallen worden alleen positieve aspecten opgemerkt bij het gebruik van deze tool. Maar er is ook een keerzijde aan de medaille, dus het is raadzaam om niet alleen positieve recensies te overwegen.

    Goede recensies van klanten na gebruik van het masker:

    • Haar is elastisch en voelt prettig aan.
    • Ruik lekker en zie er geweldig uit.
    • Krullen krijgen een goede natuurlijke glans.
    • Makkelijk te kammen.
    • Minder druppels na slechts een paar keer gebruiken.
    • Het volume is vrij groot - 1000 ml, dus het gaat lang mee.
    • Haar wordt zijdeachtig.
    • Voor beschadigd haar en haarpunten kan de duur van het masker worden verlengd - het effect is beter.

    Opgemerkt moet worden dat de structuur en het type haar voor iedereen individueel is. Daarom zijn er gevallen waarin het gewenste resultaat niet wordt behaald, en dit is heel normaal..

    Enkele voorbeelden:

    • Sommige gebruikers merkten op dat het niet de moeite waard is om te overdrijven met frequente toepassingen van het masker met haver, omdat het haar begint te wennen en als gevolg daarvan wordt het product alleen overgebracht naar leeg.
    • Sommigen beweren dat Numero het haar een beetje zwaarder maakt..
    • Dames met korte kapsels en kort haar schrijven dat het masker niet bij hen past, omdat de krullen "gladder" en gladder werden.

    Hoe dan ook de voorkeur te geven aan deze tool is een puur individuele zaak. Sommigen beschouwen het als een echte vondst, anderen hebben niets goeds te zeggen. Zoals het gezegde luidt: "Hoeveel mensen, zoveel meningen".

    U kunt het effect van het masker op uw haar in de salon proberen - Numero wordt veel gebruikt door professionals en specialisten in deze branche.

    Haarcosmetica van Numero Brelil (video)

    Numero Brelil-maskers helpen om een ​​chique dikte, natuurlijke glans toe te voegen en de meeste haarproblemen te verwijderen. Goed verzorgd haar maakt je look nog stijlvoller en mysterieuzer. Dankzij de aparte lijn Numero is professionele haarverzorging thuis mogelijk geworden. Vooral als je bedenkt dat de prijs van zo'n wonder - een product met keratine is erg laag, wat op zijn beurt erg prettig is voor klanten.

    Mijn recensie van Brelil Numero haarmasker met haverextract. Laten we eens kijken of dit een masker is?

    Ongeveer een jaar geleden was ik niet meer tevreden met de conditie van mijn haar. Ik was uiteindelijk gedesillusioneerd met organisch materiaal en besloot iets te veranderen. Ik zal je iets vertellen over mijn haar: de lengte is 65 cm, het haar zelf is poreus, droog aan de uiteinden (dit wordt beïnvloed door de verkeerde verftechnologie). Op dit moment ben ik mijn kleur aan het laten groeien.
    Laten we teruggaan naar het masker. Dit was het tweede masker dat werd gekocht, onmiddellijk na Estel, wat overigens geen indruk op me maakte.
    Om het leesgemak te vergemakkelijken, zullen we de beoordeling in verschillende punten verdelen. Dus laten we beginnen
    Consistentie:
    Homogeen, gemiddelde dichtheid, "vloeit" niet door het haar.

    Consumptie:
    Matig, ik gebruik al 7 maanden een pot van 1000 ml (2-3 roebel per week)
    Geur:
    Aanvankelijk had ik er een hekel aan, het was te opdringerig en zoet, ik zou zelfs zeggen chemisch. Gelukkig verdwijnt het na een tijdje uit het haar.
    Verpakking:
    Het is redelijk comfortabel, er is een beschermend membraan. Maar natuurlijk is dit vat niet handig om mee te nemen..

    Wijze van toepassing:
    Ik verdeel het masker met masserende bewegingen door het haar (zoals aangegeven in de instructies), na het kammen met een plastic kam en laat het 2-5 minuten intrekken. Ik probeerde het 20 minuten te laten staan, en zelfs 40 minuten. Het resultaat is altijd hetzelfde.
    Mijn indruk:
    Ik kan dit geen masker noemen. Voor mij werkt het meer als een balsem. Mijn haar absorbeert het onmiddellijk, het wordt glad als het wordt afgewassen. Na het drogen ligt het haar "haar tot haar", ze zijn ook zacht, glanzend, elastisch, ik zou zelfs glanzend zeggen. Ik herinnerde me duidelijk mijn eerste gebruik: het haar werd gewoon perfect glad, ik wilde het de hele dag aanraken. Maar je weet wat ik wil opmerken, hoewel het hulpmiddel geen therapeutisch effect heeft (aangezien er, naast het extract van haver, voornamelijk siliconen in de samenstelling zitten), is er zeker een cumulatief effect. Haar wordt zeer snel opgenomen en hier kun je niet zonder shampoo voor een diepe reiniging. Het masker is zeer geschikt voor poreus en dun haar, omdat het ze goed verdikt, maar tegelijkertijd "neemt" het volume. Het effect van de zogenaamde "verdichting" is niet cumulatief, maar tot de volgende wasbeurt.
    Zal ik het masker opnieuw kopen? Waarschijnlijk niet, omdat er voor deze kosten betere fondsen zijn, met een cumulatief effect.
    Het verdient zeker aandacht, en degenen die net beginnen met het verzorgen van hun haar, moeten het zeker proberen. Ik hoop dat het nuttig was voor iemand, in de toekomst ben ik van plan om andere producten van mijn zorg te delen.

    Beoordeling van haarmaskers Numero (Numero)

    Het Italiaanse cosmeticamerk Numero verscheen lang geleden op de Russische markt en won al snel het vertrouwen van klanten. Ze is de keuze van veel stylisten en kappers. Naast veilige kleurproducten maakt de fabrikant zich zorgen over nazorgproducten. Numero haarmasker is een van de beste producten voor zachte verzorging en wordt gekenmerkt door kwaliteit en effectiviteit. Dit artikel geeft een beoordeling van de beste Numero-haarmaskers (Numero).

    Voor-en nadelen

    Het masker stelt u in staat om beschadigde strengen in korte tijd te herstellen en heeft een bijzonder waardevolle samenstelling op oliebasis.

    • Zachte zorg.
    • Hoge kwaliteit.
    • Handige compositie.
    • Herstel van beschadigde krullen.
    • Vergemakkelijkt het kammen.
    • Zuinig gebruik.
    • Hoge prijs.
    • Moeilijk te vinden in winkels, best online besteld.

    Numero Funds Rating

    Revitaliserend met Brelil haverextract

    Het belangrijkste actieve ingrediënt, haverextract, bevat een grote hoeveelheid waardevolle eiwitten, die de structuur van de strengen intensief voeden en regenereren. De unieke samenstelling van het product verzadigt de krullen met nuttige elementen, versterkt ze en voorkomt kwetsbaarheid en gespleten haarpunten. Het kapsel krijgt een gezonde en verzorgde look.

    Bekijk de video over Brelil Oat Revitalizing Mask:

    Shea Butter Voedend Masker met Shea Butter met Shea

    De meest waardevolle oliën van avacado en shea bevatten een hoog gehalte aan aminozuren, die helpen de haarstructuur te herstellen en beschermen tegen kwetsbaarheid. Het masker voedt en hydrateert de krullen intensief zonder ze te verzwaren, waardoor ze glanzen, zijdezacht en elastisch worden.

    Verlichtend masker voor een schitterende glans met argan- en macadamia-olie

    Dit prachtige product is gebaseerd op de kostbare oliën van argan, macadamia en macassar. Arganolie draagt ​​bij aan intensieve voeding en hydratatie van het haar, maakt haar elastisch en elastisch. Macadamia-olie herstelt de structuur van de strengen intensief. Macassar-olie maakt krullen ongelooflijk glanzend, zacht en zijdeachtig.

    Brelil Numero Elasticizing for Curly Curls with Olive Oil

    De unieke formule van het product zorgt zorgvuldig voor krullend haar, voedt en hydrateert intensief zonder het te verzwaren. Het masker geeft de krullen een mooie, verzorgde look.

    Na de eerste toepassing van deze producten kunt u het resultaat zien, de krullen worden zacht, elastisch en stoppen met pluizen. De olijfolie, die in de samenstelling zit, is een antioxidant, zorgt voor een gemakkelijke kamming en bescherming van de structuur van krullen.

    Gladmaken met avocado

    Dit is een prachtig gladmakend masker, waarvan de actieve componenten de structuur van de strengen doordringen, ze herstellen, ongelooflijke zachtheid, zijdezachtheid geven en kroezen verwijderen. Dit product bevat speciale natuurlijke sporenelementen die helpen de strengen recht te maken. Avocado-olie bevat veel vitamines en aminozuren die de lokken voeden en ze een glanzende glans en zachtheid geven.

    Voor kleurbescherming met granaatappelextract Professional Color

    Dit product helpt het kleurpigment te behouden. Werkzame stoffen hydrateren gekleurde strengen, voeden, beschermen tegen externe irriterende stoffen en creëren een onzichtbare laag op het haar. Granaatappelextract beschermt de kleur tegen vroegtijdig afwassen, waardoor het langer helder en verzadigd blijft.

    Voor volume met acai

    Dit product is geschikt voor alle haartypes. Acai-extract heeft genezende eigenschappen. Regenereert de structuur van de strengen en verzadigt ze met nuttige componenten. Ook dringen actieve stoffen diep in de hoofdhuid door, voeden en versterken de haarzakjes. De krullen krijgen een ongelooflijk wortelvolume, worden zacht, glanzend en zijdeachtig.

    Het helpt dof, futloos haar om een ​​gezonde, verzorgde look te krijgen.

    Wijze van gebruik en contra-indicaties

    1. Was en droog je hoofd met een handdoek.
    2. Breng het product aan op de krullen, verdeel het gelijkmatig over de hele lengte, met speciale aandacht voor zwaar beschadigde delen.
    3. Masseer licht, na 3-5 minuten grondig spoelen onder stromend water.
    4. Het is voldoende om het masker 2-3 keer per week te gebruiken.

    Gevolgtrekking

    Misschien zijn de fondsen van deze Italiaanse fabrikant vrij duur, maar de prijs is volledig gerechtvaardigd. Numero-maskers hebben een ongelooflijk effect op de krullen, verzorgen ze intensief en geven ze schoonheid en gezondheid. Producten van dit merk hebben veel positieve recensies ontvangen op internet..

    Haarmasker Numero))

    Uw recensies, die het hebben gebruikt)) Hydrateert goed, ze zeggen)) mijn kapper heeft me geadviseerd

    Gebruikerscommentaar

    shampoo samen gebruikt, ik hou echt van

    Ik hou van Kapous

    zeer goed masker. als ik Kharkov bezoek, koop ik het altijd. er is veel goedkoper en lang genoeg. Ik gebruik het als balsem na elke wasbeurt


    heel goed, ik heb het eerst gekocht vanwege de geur, het ruikt erg lekker... maar eerst dacht ik dat het niet bij me paste, omdat Ik navazyukayu het meer)) en dan wordt het haar snel vettig... over het algemeen moet je zooooo goed afspoelen, heb geen spijt van het water dat het effect niet erg zal zijn... en dus het avondmaalmasker... ik heb al drie blikjes op)

    heel goed! duur, maar het geld waard. alleen de wortels ervan worden snel dik, ik trok me 5 cm van de wortels terug en bracht aan. het resultaat is zichtbaar na de eerste toepassing. en het is erg zuinig, we namen zo'n pot met een peetvader voor twee, tk. voor deze heel veel., nou, of is het in buizen, gr 200 er is ongeveer 300 wrijven, ik nam het eerst, en toen begonnen ze een blikje van twee te nemen, dus het is goedkoper.

    in de stadswinkel de tovenaarskapper

    Ik herinner het me nog niet, ongeveer duizend chtoli 1 liter, ik zal het zo wassen, nou, ik weet het niet meer, eerlijk gezegd

    Brelil NUMERO haarcrème masker - beoordelingen

    Negatieve recensies

    Oh, ik werd het slachtoffer van reclame.

    Iedereen heeft van dit crème-masker gehoord. waarschijnlijk heeft elke tweede persoon het geprobeerd.

    Evenzo kreeg ik, na het lezen van lovende odes op sociale netwerken en het afzweren van aanbevelingen van vrienden over mijn snor, een kleine droom om dit wondermiddel voor alle haarkwalen te krijgen. Gelukkig wordt het op elke massamarkt verkocht, om nog maar te zwijgen van professionele winkels. Dus bleef ik drie maanden lang naar de planken kijken, zuchtend van spijt dat ik het nu niet kon kopen. De pot ziet er zo prestigieus uit! Het volume is een hele liter, de pot zelf is dof transparant, lichtgele inhoud is er doorheen te zien. alles is nogal laconiek, maar op de een of andere manier elegant. Zo zit een man in een goed passend pak. De laatste druppel voor mij was de aanbeveling van de kapper.

    En toen gebeurde het op een dag! Ik ging naar de winkel. Doelgericht en zelfverzekerd. Tot mijn geluk was er een actie voor het masker - in plaats van 180 UAH 135. Nou, ik denk dat dit een teken van bovenaf is! Ik pakte het, kocht het, rende naar huis en laten we dit wonder met eerbied onthullen. Onder de twist-off cover werd een beschermend plastic membraan gevonden. Dit is erg cool omdat ik een hekel heb aan deze foliefilms. Ze zijn wegwerpbaar. Dus hier. Ik begroef mijn neus in dit elixer en. en deinsde onmiddellijk terug. Geur. Mijn god, wat een onaangename geur! Ik weet niet naar wie het ruikt, maar ik heb een masker met een soort acitonegeur. Hoewel mijn vriendin zegt dat haar masker naar havermout met honing ruikt. Weet je, het is heel vreemd dat iedereen anders ruikt.

    Nou, ik denk dat niet alles nuttig is aangenaam. Ik waste mijn haar en pakte het masker vast. Ik zal je vertellen dat het op de een of andere manier onbegrijpelijk is waarom het een crème-masker wordt genoemd. Er is helemaal geen crèmetextuur. Ze is een beetje los, als sorbet. Met een schouderophalen begon ik het op mijn haar aan te brengen. En hier kwam het tweede minpuntje naar boven (het eerste is de geur). Ik heb het aangetrokken, maar het lijkt helemaal niet op mijn haar te zitten. Alsof het haar het onherroepelijk absorbeert. Dit is de eerste keer dat ik dit ben tegengekomen. Meestal ben ik eraan gewend dat het masker echt een crème van textuur is, dus een beetje zeepachtig. Je voelt het aan je haar en daardoor begrijp je altijd wanneer het genoeg is. Bij dit masker is helemaal niets duidelijk. Ik heb het behoorlijk veel aangebracht totdat het op mijn haar begon te voelen. Omdat ik dacht dat het waarschijnlijk mijn haar was dat zo vreselijk was dat ze het masker aten om mezelf te voeden. Ze schudde haar haar in een kloof en begon 1,5 uur met aftellen. Dus de kapper vertelde me dat het beter is om het minimaal een uur te bewaren.

    Er is tijd voorbij gegaan. In de opgewekte gevoelens en met veel ongeduld waste ze het masker van haar haar af. Ik heb het gedroogd met een haardroger. En wat heb ik gezien? Zwaar dof haar. Weet je, als je de olie niet goed van je haar wast, hangt haar als een touw. in principe was ik niet van streek. drukte deze mislukking op het feit dat ze veel masker op haar haar zette en lange tijd met haar liep. Misschien heeft ze het niet goed gewassen. De volgende keer heb ik een klein masker op mijn haar aangebracht. Hoewel ik zoveel meer wilde, omdat het, net als de eerste keer, in het haar werd opgenomen en absoluut niet zichtbaar was. 15 minuten vastgehouden en goed met water gespoeld. En hoe zit het deze keer? Ja, er was geen dof haar en ook geen zwaar haar. Maar er was ook geen elasticiteit, superglans en gladheid. Ja, het haar is iets gehoorzamer, er zijn minder uitstekende haren. En dat is alles. Ik zal je vertellen dat mijn apotheekbalsem voor 40 UAH precies hetzelfde effect geeft.

    Dat was toen ik erg van streek was. Ik besloot naar de compositie te kijken. Ik ben scheikundige van opleiding, maar geen cosmetica. Dus ging ik online en begon te lezen. middelmatig

    • aqua - water
    • myristylalcohol - vetalcohol, emulsiestabilisator, schuimmiddel, verdikkingsmiddel, vochtinbrengende crème.
    • cetrimoniumchloride - antiseptisch.
    • amodimethicon - siliconen.
    • trideceth-10 - emulgator.
    • Avena Sativa (Haver) Kernelextract - Haverextract.
    • Imidazolidinyl Urea - conserveermiddel.
    • Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Izobutilparaben parabens.
    • Fenoxyethanol - Heeft een reinigende, antibacteriële werking.
    • Citroenzuur - citroenzuur.

    De compositie wenst als het ware het beste. Hoe vindt haarherstel plaats? Vanwege siliconen op de derde plaats, die gemakkelijk kan worden afgewassen met shampoos met laurylsulfaat? Waarom staat haverextract al op de zesde plaats? Over het algemeen vind ik dit masker niet effectief, met een eenmalig resultaat. Het is de advertentie die het heeft gekregen niet waard. Een gewone massamarkt in een representatieve verpakking, met een luid opschrift "made in Italy".

    Tot slot zal ik zeggen dat na drie maanden gebruik in de hoop dat het resultaat zal verschijnen, de problemen met het haar zijn en blijven. Ze splitsen als voorheen, breken af, net zo stoer en ondeugend. Het enige is dat er minder uitstekende haren in lengte zijn. Maar dit is absoluut niet wat ik had verwacht, en niet wat de fabrikant belooft. En van bijna 350 beoordelingen is de score van 4,4 nog steeds te klein.

    Neutrale beoordelingen

    Geur, lang genoeg.

    Details:

    Ik kocht een Brelil Numero haarcrème-masker met sheaboter voor droog haar, ik gebruikte hetzelfde bedrijf, maar een crèmemasker met haver beviel me erg goed, maar na veelvuldig gebruik leidt het tot verslaving en een afname van het effect, dus besloot ik af te wisselen. Eerlijk gezegd was ik er niet erg van onder de indruk. Het lijkt zowel normale geur als consistentie te zijn, maar ik hou niet echt van het effect. Het haar na haar is nogal zwaar en wordt snel vettig. Het is niet verrassend, het is voor droog haar. Zelfs daarna is het haar niet zo gemakkelijk te kammen als na het masker met haver. Blijkbaar past dit masker niet bij mij. Nog een groot voordeel, het gaat lang mee.

    Ik kan het alleen aanbevelen aan mensen met ZEER droog haar.

    Namagayus vikoristovuvati meer mensh naturlnі zasoby door een oogopslag. Shampoos zonder SLC, balsems zonder silikon. Ale inodі buvayut vipadki, als de behoefte om te kijken niet goed is, maar vіdminno. Todi Ik ben het vicoristische masker Numero. Wijsheid, er zijn silikoni, maar ik denk dat ik van de zeldzame victoriannya niet sterk zal zijn.
    Het haar van het masker is zacht, levendig, rooskleurig, goed om te zien, ziet er niet zo dun uit, zoals een telefoontje. De prijs is niet hoog. De geur van accepteren. Otzhe, yak voor een permanente victoriaans is geen raj, maar een uur per uur, als de schoonheid belangrijk is, tse vikhid.

    Positieve beoordelingen

    de prijs komt overeen met de kwaliteit

    alleen voor heel droog haar

    Details:

    mijn recensie van de shampoo Ik koos voor een masker met sheaboter en na het aanbrengen was ik aangenaam verrast door het effect - het haar kreeg glans en zijdezachtheid, gemakkelijk te kammen. Dit is een grote meevaller, omdat de kleuring het haar veel heeft beschadigd. Daarom heb ik Numero Hair Cream Mask met Shea butter voor droog haar onmiddellijk opgenomen in mijn Top 5 favoriete haarproducten, samen met mijn recensie over shampoo.

    Het volume van het masker 1000ml stelt je in staat om het met je vrienden te delen, maar je moet niet veel tegelijk aanbrengen, het effect zal niet veranderen. Bovendien weet iedereen dat maskers niet op de wortels en hoofdhuid worden aangebracht. Breng het masker het beste aan op de plaats waar het haar het meest beschadigd is.

    Details:

    Ik ben dol op dit crèmemasker! Ik heb nog geen haarproduct ontmoet dat beter is dan dit! Super super super !! De kwaliteit rolt gewoon over)) Een zeer mooie dure geur die lang op het haar blijft zitten. En wat geweldig haar na gebruik van dit masker. zacht, zeer makkelijk doorkambaar, gehoorzaam. Mijn man vindt het heerlijk als ik dit crèmemasker gebruik, hij probeert altijd zijn haar aan te raken of te begraven, zelfs voor een seconde om hun aroma te voelen)) Het spoelt heel goed af, terwijl het zijn kwalitatieve effect op het haar achterlaat! Ik vergat bijna één ding te zeggen: mijn haarpunten breken niet meer, terwijl ik heel vaak een haardroger gebruik. Ik raad iedereen aan om het te proberen!

    YAWAYAZAYAYA. Al een half jaar raakte ik waarschijnlijk verslaafd aan haar en was ik helemaal in de wolken. En mijn vrienden raakten verslaafd))))) Super. En de geur. En mijn shampoo is hetzelfde!

    Mijn ruwe en gespleten haar heeft veel gezien - van Pantin en Garnier tot professionele Loreal, maar Brelil Hair Regenerating Mask Brelil Numero Hair Mask deed een klein wonder met hen. Nadat ik het drie keer per week had gebruikt (ik hield het vijf minuten, bedekte mijn haar met een zak en legde mijn hoofd onder een stroom van warm, bijna heet water) Ik zag een tastbaar effect - natuurlijk verdwenen de tips die al waren gesneden niet, maar ze werden gladder en de algemene conditie van het haar verbeterde - zijdeachtig, glanzend en aangenaam om aan te raken, het effect van een bezem op het hoofd is verdwenen. Het enige negatieve is dat het haar bij constant gebruik zwaarder wordt, dus na drie maanden gebruik is het de moeite waard om een ​​pauze te nemen. Een groot pluspunt naast het effect zijn de kosten, het volume (1 liter) en een heerlijk bloemenhoningaroma.

    Mijn kennismaking met deze tool gebeurde ongeveer vijf jaar geleden, toen niemand ervan hoorde. Ik heb het gekocht, aandacht. van de tap in één geavanceerde salon voor een fantastische prijs. Maar elke dag kreeg het masker steeds meer fans, waren er verkooppunten en bleek het niet zo duur te zijn. Tegenwoordig kost een liter van het masker ongeveer UAH 65, dat wil zeggen praktisch voor niets. Wat betreft de nuttige eigenschappen van dit masker, je kunt er een boek over schrijven: het bevat tarwekiemen, een hele vitaminecocktail en de minimale hoeveelheid noodzakelijke chemie. Dit alles maakt je haar levendig, ook al gaat het langzaam maar zeker dood. Het kan bijzonder goed overweg met gebleekt haar en vult de lege haarcapsule. En de geur is geweldig! Kortom, als het je om de een of andere reden niet lukt om het Numero-masker te proberen, koop dit wonder dan onmiddellijk! En nog een paar tips: gebruik het niet elke dag en neem elke maand een week vrij. Een beetje goed.

    Dit masker is gewoon super! Ik gebruik het waarschijnlijk al vier jaar. probeerde periodiek te veranderen, omdat de geur van een en dezelfde me hinderde en dacht dat ik het beter zou vinden, maar het lukte niet. Ik keerde altijd terug naar haar geliefde =)

    Ik kocht ook Brelil-producten - shampoo en conditioner balsem (als ik het me goed herinner met rijstproteïnen), maar ze maakten geen indruk op mij (zoals een masker) - niets bijzonders = (en na het Brelil Numero-masker met tarwe-extract - is het haar gewoon cool, glad, homogene structuur, goed kammen (zelfs nat), plat liggen, de uiteinden zien er goed uit. Het past me heel erg! Ik betwijfel zeker niet dat er maskers zijn die veel koeler zijn (professioneel), maar ze kosten verschillende ordes van grootte duurder, en ik Ik vind het een geweldige optie voor zo'n prijs. Gisteren kocht ik mezelf nog een pot voor een prijs van 70 UAH (de actie was) en ik weet dat ik er nog lang genoeg van zal hebben, het hoeft niet veel te worden aangebracht (zoals sommige). Gedistribueerd op nat haar is geweldig! Meer soms voeg ik een paar druppels etherische olie van citroen (voor licht haar) of amandelen, jojoba toe aan het masker net voor het aanbrengen. Xia! Adviseren!

    Haar is een trots voor elk meisje, vooral als het er gezond en verzorgd uitziet. Na de zomer en hete zon heeft het haar voeding en vocht nodig en de herfst komt eraan (vitaminetekort). Ik heb lang lang haar, bijna tot aan mijn middel. En om de 2-3 maanden ga ik als het ware naar de kapper om de tips bij te werken en bij te knippen. Ik probeer geen verschillende haarsprays en wassen te gebruiken. Maar ik weiger geen maskers en balsems voor mijn haar. Hier in een kapper probeerde ik voor het eerst het Brelil Numero haarmasker met een haverextract.

    Ik wil je vertellen dat het haar in alle vreugde "kwam"! Er was een gevoel van zachtheid, lichtheid en het haar werd levendiger of zoiets, het werd minder verward en gemakkelijker te kammen, wat belangrijk is. Sinds die dag heb ik zo'n masker voor mezelf gekocht en gebruik ik het een keer per week. Uitstekend resultaat! Onlangs heb ik andere haarproducten van dit bedrijf getest en was tevreden. De kosten zijn hoog, maar je kunt voor schoonheid kiezen, vooral omdat deze pot met een masker lang meegaat, omdat hij binnen 1000 ml zit. Ik zou ook graag het aangename aroma willen opmerken na gebruik van het masker.

    Als je de recensie leuk vond, deel de link dan met je vrienden!

    Brelil Numero haarmasker is een uitkomst! Lang geleden werd het mij aangeraden bij de kapper, maar ik heb het nooit gekocht. En op een dag bracht mijn moeder het naar huis, kocht het, op aanbeveling van de werknemers. Kortom, dit masker wordt van alle kanten geadviseerd. En terecht. De tool is echt gaaf. De maskers gaan lang mee, dus de prijs voor een dergelijke kwaliteit is niet erg hoog.

    Ik breng het product aan op schoon, vochtig haar, laat het maximaal 5 minuten intrekken en spoel het grondig uit. Na dit product is het haar goed gekamd, zacht en glanzend. Het masker voedt het haar goed, hydrateert en maakt het luchtig, zijdeachtig en fris.

    Het lijkt mij dat het masker geschikt is voor alle soorten haar, nou ja, voor wie het niet past, ik heb het niet ontmoet, misschien zijn ze dat wel. De geur van het product is best aangenaam, hoewel het na een tijdje saai begint te worden.

    Ik weet niet hoe andere middelen van dit bedrijf, ik gebruikte alleen dit en hij stelde me niet teleur. Ik raad het zeker aan, het product is van goede kwaliteit en het werkt, het resultaat is merkbaar na het eerste gebruik.

    Als je de recensie leuk vond, deel de link dan met je vrienden!

    Volume, haar is glad en zijdeachtig.

    Bij veelvuldig gebruik gaat het effect verloren.

    Ik gebruik dit masker al 3 jaar. Geweldig masker, ik vind het echt leuk. Ik heb lang geverfd haar, na het aanbrengen wordt mijn haar glanzend en handelbaar. Het enige dat u moet onthouden, is dat dit een masker is en geen haarbalsem. Veelvuldig gebruik kan ervoor zorgen dat uw haar vettig wordt. U moet het masker op de haarpunten aanbrengen, de wortels niet aanraken.

    Ik hou echt van het veranderen van mijn haarkleur. Nou, ik haat het om lang hetzelfde te zijn. Maar voor zover we allemaal weten, hebben al deze experimenten een nadelig effect op de haarstructuur. Al deze styling, föhnen, haar rechttrekken met "strijkijzers", haarverf, glansmiddelen laten zich voelen. Zeker als je de kleur van je haar radicaal verandert. Maar dit masker heeft letterlijk mijn haar gered. Tegelijkertijd wordt het haar vanaf de eerste toepassing levendiger, zachter en gladder. Ze zien er gezonder, mooier en glanzend uit. En zo'n verpakking is voldoende voor een lange gebruiksduur. Dit is een echt professioneel haarverzorgingsproduct.

    Betaalbaar kwaliteitsmasker

    Een masker van uitstekende kwaliteit dat ik erg mooi vind. Het grote volume van het masker, dat kan ook niet anders dan alsjeblieft. Het masker kan zowel op gekleurd haar als op natuurlijk haar worden aangebracht. Ik verf mijn haar niet, maar ik gebruik dit masker nog steeds. Ze is er al lang in geslaagd geliefd te worden. Na gebruik wordt het haar erg glad en krijgt het een verzorgd uiterlijk, zoals na een bezoek aan een schoonheidssalon. Ik heb dit masker ongeveer een half jaar gebruikt, het masker is niet verslavend, ik vond alles leuk. Het volume van het masker, compositie, kwaliteit - alles is op het hoogste niveau. Je kunt dit masker veilig kopen, het masker heeft geen tekortkomingen (persoonlijk naar mijn mening)

    Actie op haar, grote zuinige verpakking, beschikbaarheid

    Van kinds af aan heb ik geleden met mijn dunne haar, en al op jonge leeftijd, op zoek naar gladde, rechte kapsels, verbrandde ik mijn haar volledig. Ik probeer al jaren te herstellen, knippen, genezen. Een van de manieren om te herstellen, of op zijn minst een goddelijke uitstraling te geven, is om numeriek een balsemmasker te gebruiken. Ik gebruik het al vele jaren, de eerste indrukken waren magisch, het haar is glad, zelfs. De balsem wordt gemakkelijk aangebracht, het wordt over het hele haar verdeeld, het ruikt lekker, wanneer het op het haar wordt aangebracht, houd ik het een paar minuten als een masker vast en dan was ik het af. Gladheid en zijdezachtheid worden zelfs na het afwassen gevoeld. Maar er is één grote MAAR. balsem maakt je haar verslavend. Na vele jaren gebruik reageerde het haar er niet meer op, het werd taai. Ik heb een oplossing gevonden: het is noodzakelijk om deze balsem af te wisselen met anderen, dat is wat de professionals adviseren. Zoek nog twee balsems voor jezelf en er zal geluk zijn) de balsem is niet goedkoop, maar neem me niet kwalijk, het zal genoeg zijn voor de helft van je leven)

    kwaliteit, efficiëntie, professionele haarverzorging

    Ik begon het masker relatief recent te gebruiken en kocht het in een online winkel voor een meer betaalbare prijs dan in gewone winkels. Ik wist al lang van het crème-masker, maar besloot pas onlangs om het te kopen. Alle sites hebben geweldige recensies over haar, iedereen is blij met de kwaliteit, prijs, effect.
    Mijn haar is van gemiddelde lengte, licht beschadigd en heeft de neiging om te breken en droge punten. De eerste keer dat het masker werd gebruikt, was het aangenaam verrast: goede consistentie, onopvallende geur, uitstekend effect. Ik kan niet zeggen wat er gebeurt bij langdurig gebruik, maar tot nu toe vind ik het leuk. Het crèmemasker geeft het haar glans, verlicht een beetje kroezen en geneest droge punten. Adviseren!

    Hydrateert perfect, geeft glans, haar wordt beter gekamd.

    Waar voor je geld. De textuur van het masker is romig, een zeer aangename geur die een beetje op het haar blijft zitten. Haar ziet er gezond en verzorgd uit. Mijn manier van aanbrengen: ik gebruik het volgens de instructies. Over de lengte van het haar aanbrengen op gewassen, vochtig haar, 10 minuten vasthouden en uitspoelen.

    Ik hoorde voor het eerst over het masker van Numero tijdens mijn schooltijd. Na het verven heeft de kapper het altijd als balsem gebruikt. Maar natuurlijk zag ik niet elke drie maanden een speciaal effect van de applicatie en hoopte ik niet. Nou, ik kon het me toen niet veroorloven om te kopen - ze gaven me geen zakgeld.

    En zes maanden geleden, berekenend dat ik met behulp van de balsems van verschillende bedrijven van de massamarkt, nog steeds meer uitgeef dan als ik genereus was om een ​​liter nummer te kopen, besloot ik dit masker te kopen voor 109 UAH.

    De consistentie is dicht, in tegenstelling tot veel balsems, die bijna een halve fles nodig hebben om mijn haar te ontwarren.

    De geur is aangenaam, maar verdwijnt snel. Je kunt hem overdag niet horen als je 's ochtends je haar wast.

    Samenstelling: Agua (water), Merisryl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Trideceth 10, Avena sativa (Haver) pit extract, Imidazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Isobutylparaben, Phenoxyethanol, Citum, CI 14720, C.I. 47005 (geel 10).

    Meest opvallende effect voor mij wordt het bereikt als ik meer win, wrijf (tijdens het ontrafelen) voor een langere periode van 15 minuten en was af met zeer koud water (alleen haar, natuurlijk, niet het hoofd).

    Wat is er eerder met mijn haar gebeurd: constant drogen met een hete föhn bleek fataal voor mijn fijne, poreuze en golvende haar. Slechts 8 centimeter haar bij de wortels zag er min of meer netjes uit. Maar knip niet als een jongen om net als een paardenbloem te worden (mijn haar is bovendien korter, hoe meer het op een poedel lijkt).

    Nu droog ik alleen met de koude lucht van een föhn. Mijn hoofd

    shampoo Gliss Kur elke dag en gebruik daarom het masker elke dag. Ik spoel altijd met koud water, kam mijn haar niet met nat. En natuurlijk breng ik ook haarolie aan..

    Ik raad dit masker aan, maar niet aan iedereen, maar aan mensen met soortgelijk haar..

    Bedankt voor uw aandacht!

    Welkom terug! Ik heb mezelf beloofd dat ik altijd alleen eerlijke en zinvolle recensies zal schrijven, maar om de een of andere reden is het altijd gemakkelijker om te schrijven over wat je leuk vond. Ik heb tenminste nog geen recensie geschreven die niet aan mijn verwachtingen voldeed..
    Onlangs kwam ik zo'n Brelil-product tegen als Numero-crèmemasker met haverextract. Toen ik het masker kocht, adviseerde de technoloog van het bedrijf me om ook shampoo uit dezelfde serie te kopen. Ze legde me uit dat het masker zelf erg dicht is, siliconen en mogelijk in conflict komt met een andere shampoo.
    Dus wat belooft de fabrikant ons?

    Productomschrijving: Het haverextract in het Brelil havermasker bevat natuurlijke eiwitten die onmisbaar zijn om gebreken in de interne structuur te elimineren. Vitaminen, die overvloedig voorkomen in de professionele numero cosmetische lijn, spelen een belangrijke rol in dit proces. Vitaminen van groep B, caroteen, vitamine K en talrijke sporenelementen - chroom, mangaan, zink, jodium, fosfor, magnesium, kalium, zwavel - zorgen voor de gezondheid van haar en hoofdhuid. Na gebruik van het masker wordt het haar veel sterker en valt het niet meer uit. Dit komt grotendeels door silicium, waarvan de leverancier ook het extract uit haver is. Natuurlijke helende ingrediënten worden perfect opgenomen door het haar, dat er na het tweede gebruik van het product goed verzorgd uitziet. Het masker kun je het beste gebruiken in combinatie met Brelil haver shampoo. Beide medicijnen hebben een vergelijkbare samenstelling en vullen elkaars actie perfect aan. Als de schade aan het haar aanzienlijk is, zijn er tekenen van scheiding verschenen, is het haar te droog geworden, heeft het zijn glans en elasticiteit verloren, draagt ​​het bij aan de verzameling van haarlevensherstel - een instant regenererende lotion.

    Wijze van toepassing: Breng op schoon, uitgewrongen vocht een crème-masker aan en verdeel het gelijkmatig over de lengte van het haar. Na een paar minuten afspoelen. Haar is klaar om te stylen.

    Resultaat: glans en gezond ogende krullen zijn een geweldige aanbeveling voor havermasker brelil en een goede reden voor verder gebruik. Ik ben het type persoon dat alles in één keer wil, dus letterlijk de volgende dag na aankoop gaf ik mijn haar een kleine spabehandeling. In de loop van de jaren van haarverzorging heb ik één onuitgesproken regel geleerd - shampoo alleen voor de hoofdhuid, maskers, balsems en leave-in-producten - alleen voor de lengte en punten. Daarom lijkt het me twijfelachtig wat de fabrikant belooft om de haargroei te versnellen. Hoe kan een masker dat is ontworpen om de haarlengte te herstellen de haargroei versnellen??
    Ik organiseer graag schoonheidsdagen voor mezelf, of in ieder geval uren), en vandaag was een kuurdag voor haar. Nu direct over het ritueel. Ik waste mijn haar met Brelil haver shampoo, zodra het een beetje leek, alsof het haar vettig was. Na het shamponeren droogde ik mijn haar met een handdoek en bracht ik een masker aan op licht vochtig haar. het masker is erg dik, en lijkt qua consistentie meer op een crème. Het smeert slecht, omdat het snel wordt opgenomen. Zoals ik hierboven al aangaf, kunnen dergelijke maskers niet op de wortels en hoofdhuid worden aangebracht. Ten eerste kunt u een allergische reactie krijgen op afzonderlijke onderdelen van het masker, ten tweede zal het volume bijna volledig verdwijnen en ten derde mag u niet alles wat u op uw hoofd ziet insmeren. Voor zover mogelijk heb ik het masker over de hele lengte verdeeld, vooral waar ik eerder een boost had (je kunt er hier meer over lezen)